Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caulín Futbol Club RC Santiago
Normal Tactiek 442 Clasica
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 44.2
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Wasiewicz onderschept slim de pass. Wasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kocór is nu in balbezit. Kocór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:1

4e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Cortez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moral rent richting de bal. Millanao onderschept slim de pass. Millanao schiet op doel. Barriga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pavez is nu in balbezit. Pavez geeft een hoge lob. Wasiewicz kopt de bal weg. Millanao is nu in balbezit. Millanao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pavez trapt de bal weg van het doel. Mondaca kopt de bal weg. Klungelig pakt Millanao de bal. Millanao schiet op doel. De bal raakt de paal. Barriga bokst de bal weg. Millanao probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Millanao rent richting de bal. Millanao schiet op doel. Paal! Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:2

7e minuut.
Ullaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondaca onderschept slim de pass. Mondaca met een sublieme pass. Kocór is nu in balbezit. Kocór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:3

10e minuut.
Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Hartmann rent richting de bal. Hartmann passt de bal met de wreef. Kocór is nu in balbezit. Kocór haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zhiting probeert naar een medespeler te passen. Mondaca rent richting de bal. Mondaca probeert naar een medespeler te passen. Millanao rent richting de bal. Millanao haalt uit met een fantastische trap. Barriga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kocór rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Guedes is nu in balbezit. Montaldo rent richting de bal. Guedes verovert de bal door een tackle van achteren. Guedes geeft de bal voor. Kocór krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:4

18e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Millanao is nu in balbezit. Millanao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Basanta met een sublieme pass. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór met een sublieme pass. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:5

23e minuut.
Zhiting rent richting de bal. Zhiting geeft een hoge lob. Daar is Bilbao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wasiewicz onderschept slim de pass. Wasiewicz geeft de bal voor. Millanao rent richting de bal. Millanao draait met de bal, schiet en ... Barriga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:6

26e minuut.
Bašić geeft een lange en hoge pass. Hartmann probeert naar een medespeler te passen. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:7

27e minuut.
Moral probeert de bal met de borst te controleren. Kocór speelt de bal door. Moral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Millanao is nu in balbezit. Millanao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Millanao geeft een hoge lob. Moral kopt de bal weg. Hartmann met een sublieme pass. Kocór is nu in balbezit. Kocór draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Guedes met een sublieme pass. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao geeft de bal voor. Hartmann rent richting de bal. Hartmann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao passt de bal in één keer door. Kocór is nu in balbezit. Kocór draait met de bal, schiet en ... Barriga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:8

38e minuut.
Guedes verovert de bal door een tackle van achteren. Guedes geeft de bal voor. Zurita kopt de bal weg. Mondaca geeft een hoge lob. Kocór krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:9

39e minuut.
Millanao passt de bal in één keer door. Hartmann speelt de bal door. Daar is Kocór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:10

42e minuut.
Mondaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondaca geeft een lange en hoge pass. Barriga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mondaca de bal. Mondaca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kocór rent richting de bal. Kocór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:11

44e minuut.
Moral geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartmann met een snelle inworp. Kocór is nu in balbezit. Kocór draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caulín Futbol Club 80%, RC Santiago 20%.
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:11

48e minuut.
Inworp. Zhiting met de inworp. Mondaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondaca geeft de bal voor. Kocór maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cortez kopt de bal weg. Zhiting rent richting de bal. Zhiting probeert naar een medespeler te passen. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Wasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guedes is nu in balbezit. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz geeft een lange en hoge pass. Barriga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocór is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:12

55e minuut.
Millanao passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mondaca. Mondaca krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Klungelig pakt Guedes de bal. Guedes geeft een hoge lob. Mondaca kopt de bal weg. Millanao rent richting de bal. Millanao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:13

60e minuut.
Millanao draait met de bal, schiet en ... Barriga met een sublieme pass. Wasiewicz kopt de bal weg. Kocór probeert de bal met de borst te controleren. Kocór draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Guedes passt de bal in één keer door. Mondaca is nu in balbezit. Mondaca probeert naar een medespeler te passen. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór draait met de bal, schiet en ... Barriga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Montaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiting verovert de bal door een tackle van achteren. Zhiting geeft de bal voor. Kocór rent richting de bal. Kocór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:14

70e minuut.
Cortez controleert de bal met de borst. Millanao rent richting de bal. Millanao met een sublieme pass. Klungelig pakt Kocór de bal. Kocór draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hartmann passt de bal met de wreef. Kocór rent richting de bal. Kocór passt de bal met de wreef. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:15

74e minuut.
Mondaca geeft de bal voor. Kocór kopt de bal weg. Millanao kan de bal niet met de borst controleren. Millanao draait met de bal, schiet en ... Zurita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ullaga rent richting de bal. Zhiting rent richting de bal. Zhiting geeft een lange en hoge pass. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:16

79e minuut.
Zhiting verovert de bal door een tackle van achteren. Zhiting speelt de bal door. Mondaca met een sublieme pass. Millanao is nu in balbezit. Millanao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:17

81e minuut.
Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez begaat een overtreding. Guedes raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortez speelt de bal door. Guedes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caulín Futbol Club 79%, RC Santiago 21%.
Caulín Futbol Club - RC Santiago 0:18