Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogheda City The Trotters
Normal Tactiek 5-3-2 Valdivia
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 42.9
zwak Schieten solide
hopeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Bachelet passt de bal met de wreef. Rendic met een sublieme pass. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal zonder na te denken. Juglar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:1

2e minuut.
Mosqueira is nu in balbezit. Taborski onderschept slim de pass. Taborski speelt de bal door. Enache is nu in balbezit. Enache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Enache passt de bal met de wreef. Juglar is nu in balbezit. Juglar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Taborski geeft een lange en hoge pass. Juglar kopt de bal weg. Klungelig pakt Enache de bal. Enache haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Taborski speelt de bal door. Enache rent richting de bal. Enache passt de bal met de wreef. Juglar probeert de bal aan de voet te houden. Juglar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Płonka met een snelle inworp. Taborski rent richting de bal. Taborski haalt uit met een fantastische trap. Ferrer kopt de bal weg. Mirosevic bokst de bal weg.

22e minuut.
Taborski probeert naar een medespeler te passen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Juglar onderschept slim de pass. Enache is nu in balbezit. Enache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirosevic trapt de bal weg. Taborski met een sublieme pass. Enache is nu in balbezit. Enache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taborski neemt de hoekschop. Enache springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirosevic trapt de bal weg van het doel. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru geeft een lange en hoge pass. Juglar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:2

27e minuut.
Scutaru met een snelle inworp. Taborski geeft de bal voor. Pizarro probeert de bal met de borst te controleren. Juglar rent richting de bal. Juglar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Scutaru kopt de bal weg. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski speelt de bal door. Enache rent richting de bal. Enache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Juglar bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski rent richting de bal. Taborski passt de bal in één keer door. Enache rent richting de bal. Enache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:3

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płonka met een snelle inworp. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski geeft de bal voor. Enache springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Scutaru rent richting de bal. Scutaru geeft de bal voor. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Enache is nu in balbezit. Enache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Taborski passt de bal zonder na te denken. Juglar is nu in balbezit. Juglar haalt uit met een fantastische trap. Mirosevic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Ferrer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taborski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Enache krijgt zijn hoofd ertegen. Mirosevic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juglar rent richting de bal. Juglar passt de bal met de wreef. Enache is nu in balbezit. Enache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 83%, The Trotters 17%.
Drogheda City - The Trotters 0:3

48e minuut.
Taborski is nu in balbezit. Taborski geeft een hoge lob. Juglar is nu in balbezit. Juglar schiet op doel. Mirosevic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Donoso passt de bal in één keer door. Taborski is nu in balbezit. Taborski passt de bal met de wreef. Enache is nu in balbezit. Enache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hereme is nu in balbezit. Hereme passt de bal met de wreef. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Oyarce passt de bal zonder na te denken. Daar is Juglar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborski probeert naar een medespeler te passen. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płonka geeft de bal voor. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache draait met de bal, schiet en ... Mirosevic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:4

66e minuut.
Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Enache speelt de bal door. Juglar is nu in balbezit. Juglar haalt uit met een fantastische trap. Mirosevic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:5

72e minuut.
Subiabre bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka onderschept slim de pass. Płonka speelt de bal door. Taborski is nu in balbezit. Taborski geeft een hoge lob. Mirosevic bokst de bal weg. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:6

74e minuut.
Subiabre passt de bal in één keer door. Oyarce bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyarce passt de bal met de wreef. Nazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mirosevic met een sublieme pass. Płonka kopt de bal weg. Taborski probeert naar een medespeler te passen. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:7

79e minuut.
Juglar is nu in balbezit. Pizarro rent richting de bal. Juglar onderschept slim de pass. Juglar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:8

81e minuut.
Donoso onderschept slim de pass. Donoso geeft een hoge lob. Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Juglar rent richting de bal. Juglar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Oyarce probeert naar een medespeler te passen. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal zonder na te denken. Juglar is nu in balbezit. Juglar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:9

84e minuut.
Mosqueira heeft problemen om de bal te vangen. Taborski rent richting de bal. Taborski passt de bal zonder na te denken. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache haalt uit met een fantastische trap. Mirosevic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Taborski rent richting de bal. Taborski met een sublieme pass. Enache heeft problemen om de bal te vangen. Enache schiet op doel. Mirosevic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - The Trotters 0:10

88e minuut.
Juglar rent richting de bal. Enache rent richting de bal. Enache speelt de bal door. Daar is Juglar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juglar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 81%, The Trotters 19%.
Drogheda City - The Trotters 0:10