Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santiago City Runegeret
442 Tactiek peligro 2.0
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 55.9
average Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen excellent


5e minuut.
Bohorquez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duchêne met de inworp. Perraud geeft de bal voor. Siembida springt en kopt de bal. Bohorquez bokst de bal weg.

6e minuut.
Inworp. Seguel met een snelle inworp. Šuput rent richting de bal. Šuput geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sylla de bal onder controle te krijgen. Bohorquez bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Sylla de bal. Perraud onderschept slim de pass. Perraud speelt de bal door. Daar is Tveter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Šuput verovert de bal door een tackle van achteren. Šuput probeert naar een medespeler te passen. Tveter rent richting de bal. Tveter haalt uit met een fantastische trap. Bohorquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:1

11e minuut.
Siembida onderschept slim de pass. Tveter is nu in balbezit. Siembida rent richting de bal. Siembida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:2

12e minuut.
Šuput probeert naar een medespeler te passen. Lobató geeft de bal voor. Siembida kopt de bal weg. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter haalt uit met een fantastische trap. Bohorquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Duchêne verovert de bal door een tackle van achteren. Duchêne geeft een lange en hoge pass. Daar is Siembida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida schiet op doel. Bohorquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:3

17e minuut.
Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa passt de bal zonder na te denken. Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:4

21e minuut.
Žegarac probeert naar een medespeler te passen. Duchêne is nu in balbezit. Duchêne geeft de bal voor. Siembida maakt een snoekduik en kopt de bal. Bohorquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Šuput passt de bal met de wreef. Siembida speelt de bal door. Zakusov is nu in balbezit. Tveter verovert de bal door een tackle van achteren. Tveter schiet op doel. Bohorquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Windsor met de inworp. Daar is Sylla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchêne verovert de bal door een tackle van achteren. Duchêne geeft een hoge lob. Siembida springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Seguel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camus speelt de bal door. Perraud met een sublieme pass. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lobató met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Nieves de bal onder controle te krijgen. Seguel rent richting de bal. Seguel haalt uit met een fantastische trap. Diaconeasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bohorquez bokst de bal weg.

30e minuut.
Perraud is nu in balbezit. Perraud met een sublieme pass. Daar is Siembida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida draait met de bal, schiet en ... Bohorquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:5

34e minuut.
Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žegarac onderschept slim de pass. Žegarac geeft de bal voor. Siembida rent richting de bal. Siembida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:6

40e minuut.
Duchêne met de inworp. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud geeft een hoge lob. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:7

42e minuut.
Žegarac kopt de bal weg. Kurzawa heeft problemen om de bal te vangen. Perraud probeert naar een medespeler te passen. Tveter rent richting de bal. Tveter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:8

45e minuut.
Zakusov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duchêne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perraud rent richting de bal. Perraud passt de bal in één keer door. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santiago City 80%, Runegeret 20%.
Santiago City - Runegeret 0:8

46e minuut.
Siembida speelt de bal door. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter geeft een hoge lob. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klungelig pakt Šuput de bal. Šuput met een sublieme pass. Perraud speelt de bal door. Tveter rent richting de bal. Tveter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Bohorquez trapt de bal weg van het doel. Kurzawa kopt de bal weg. Perraud geeft een hoge lob. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Perraud onderschept slim de pass. Perraud geeft een hoge lob. Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Duchêne rent richting de bal. Duchêne passt de bal met de wreef. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter draait met de bal, schiet en ... Bohorquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:9

62e minuut.
Perraud passt de bal met de wreef. Duchêne is nu in balbezit. Duchêne geeft een hoge lob. Siembida krijgt zijn hoofd ertegen. Bohorquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tveter kopt de bal weg. Siembida is nu in balbezit. Siembida probeert naar een medespeler te passen. Tveter is nu in balbezit. Tveter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bohorquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Siembida is nu in balbezit. Sylla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siembida raakt geblesseerd tijdens het duel. Siembida kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bohorquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Runegeret 0:10

78e minuut.
Šuput onderschept slim de pass. Nieves rent richting de bal. Nieves passt de bal in één keer door. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Diaconeasa kopt de bal weg. Poncet heeft problemen om de bal te vangen. Windsor met een sublieme pass. Perraud geeft de bal voor. Tveter maakt een snoekduik en kopt de bal. Bohorquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zakusov heeft problemen om de bal te vangen. Sylla probeert naar een medespeler te passen. Windsor speelt de bal door. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Perraud probeert naar een medespeler te passen. Duchêne is nu in balbezit. Duchêne probeert naar een medespeler te passen. Tveter is nu in balbezit. Tveter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Diaconeasa kopt de bal weg. Daar is Šuput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šuput met een sublieme pass. Klungelig pakt Tveter de bal. Tveter schiet op doel. Bohorquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... Bohorquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santiago City 86%, Runegeret 14%.
Santiago City - Runegeret 0:10