Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
latierraesplana The Stronghold
Normal Tactiek CN R-New
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 44.7
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Panczak speelt de bal door. Kucz is nu in balbezit. Kucz passt de bal met de wreef. Concepción rent richting de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bengolea de bal. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kucz is nu in balbezit. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:1

6e minuut.
Ahumada speelt de bal door. Klungelig pakt Quirch de bal. Astaburuaga is nu in balbezit. Kucz is nu in balbezit. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:2

9e minuut.
Żak passt de bal zonder na te denken. Scazzoli rent richting de bal. Scazzoli passt de bal zonder na te denken. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Staszczyk geeft de bal voor. Kucz kopt de bal weg. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Scazzoli is nu in balbezit. Scazzoli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Montaldo de bal onder controle te krijgen. Kucz rent richting de bal. Kucz schiet op doel. Ramírez bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panczak zal de hoekschop nemen. Concepción maakt een snoekduik en kopt de bal. Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:3

16e minuut.
Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Panczak passt de bal in één keer door. Livingstone is nu in balbezit. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hawk is nu in balbezit. Hawk passt de bal in één keer door. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft de bal voor. Concepción springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ramírez trapt de bal weg van het doel. Żak kopt de bal weg. Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Kucz rent richting de bal. Kucz draait met de bal, schiet en ... Ramírez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panczak zal de hoekschop nemen. Kucz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:4

22e minuut.
Kucz passt de bal zonder na te denken. Anguita is nu in balbezit. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Alvarado probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:5

27e minuut.
Panczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montaldo speelt de bal door. Daar is Anguita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bengolea de bal. Kucz is nu in balbezit. Kucz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Żak met een sublieme pass. Bengolea rent richting de bal. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kucz haalt uit met een fantastische trap. Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:6

30e minuut.
Bengolea passt de bal zonder na te denken. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft een lange en hoge pass. Concepción krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:7

32e minuut.
Bengolea met een sublieme pass. Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal met de wreef. Kucz rent richting de bal. Kucz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:8

35e minuut.
Scazzoli geeft een lange en hoge pass. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft een lange en hoge pass. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Scazzoli geeft een lange en hoge pass. Livingstone speelt de bal door. Panczak speelt de bal door. Kucz is nu in balbezit. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:9

38e minuut.
Quirch rent richting de bal. Mielcarski onderschept slim de pass. Mielcarski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kucz de bal. Kucz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Scazzoli onderschept slim de pass. Scazzoli met een sublieme pass. Żak geeft een lange en hoge pass. Concepción springt en kopt de bal. Ramírez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: latierraesplana 75%, The Stronghold 25%.
latierraesplana - The Stronghold 0:10

46e minuut.
Scazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Scazzoli speelt de bal door. Kucz is nu in balbezit. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:11

48e minuut.
Żak passt de bal in één keer door. Alvarado speelt de bal door. Panczak speelt de bal door. Kucz is nu in balbezit. Kucz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Panczak verovert de bal door een tackle van achteren. Panczak speelt de bal door. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ... Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:12

54e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Rengifo met een sublieme pass. Gligić controleert de bal met de borst. Quirch rent richting de bal. Quirch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ramírez trapt de bal weg van het doel. Panczak kopt de bal weg. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:13

60e minuut.
Concepción passt de bal zonder na te denken. Panczak met een sublieme pass. Żak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kucz de bal. Kucz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Concepción is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Concepción haalt uit met een fantastische trap. Alvarado probeert de bal aan de voet te houden. Scazzoli geeft een hoge lob. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz haalt uit met een fantastische trap. Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żak neemt de hoekschop. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kucz rent richting de bal. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:14

62e minuut.
Ahumada probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żak met een snelle inworp. Scazzoli is nu in balbezit. Scazzoli geeft een hoge lob. Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Montaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft een hoge lob. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:15

64e minuut.
Ahumada probeert naar een medespeler te passen. Quirch heeft problemen om de bal te vangen. Kucz onderschept slim de pass. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Żak is nu in balbezit. Żak passt de bal zonder na te denken. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel. Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:16

72e minuut.
Żak met een sublieme pass. Scazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoli passt de bal zonder na te denken. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bengolea kopt de bal weg. Klungelig pakt Astaburuaga de bal. Concepción met een sublieme pass. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:17

77e minuut.
Quirch speelt de bal door. Klungelig pakt Ahumada de bal. Kucz rent richting de bal. Kucz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ... Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:18

81e minuut.
Ramírez trapt de bal weg van het doel. Żak kopt de bal weg. Klungelig pakt Anguita de bal. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Żak passt de bal in één keer door. Scazzoli rent richting de bal. Scazzoli met een sublieme pass. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bengolea heeft problemen om de bal te vangen. Kucz rent richting de bal. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz onderschept slim de pass. Kucz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mielcarski met een sublieme pass. Concepción speelt de bal door. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción is nu in balbezit. Concepción draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - The Stronghold 0:19

89e minuut.
Panczak speelt de bal door. Kucz rent richting de bal. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel. Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: latierraesplana 79%, The Stronghold 21%.
latierraesplana - The Stronghold 0:19