Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culés FC Yisu
Attack Tactiek Gonz 7 inv
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 45.7
poor Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Stręt verovert de bal door een tackle van achteren. Stręt passt de bal in één keer door. Lehter is nu in balbezit. Lehter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:1

8e minuut.
Stręt met een sublieme pass. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral probeert naar een medespeler te passen. Lehter is nu in balbezit. Lehter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Amaral is nu in balbezit. Amaral probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Chamorro probeert de bal aan de voet te houden. Cabello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje speelt de bal door. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:2

15e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. Riquelme passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stręt de bal. Stręt geeft de bal voor. Lehter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Cabello met een harde bal richting middenveld. Amaral kopt de bal weg. Stręt probeert de bal met de borst te controleren. Stręt geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:3

18e minuut.
Torje met een sublieme pass. Lehter rent richting de bal. Lehter met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral passt de bal in één keer door. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lehter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. Riquelme passt de bal zonder na te denken. Torje geeft de bal voor. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Torje kopt de bal weg. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lehter de bal. Lehter schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lehter geeft een lange en hoge pass. Cabello met een sublieme pass. Riquelme kopt de bal weg. Lehter is nu in balbezit. Lehter haalt uit met een fantastische trap. Cabello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:4

42e minuut.
Torje speelt de bal door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Santelices probeert naar een medespeler te passen. Lehter is nu in balbezit. Lehter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral passt de bal in één keer door. Stręt met een sublieme pass. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:5

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oreste met de inworp. Amaral geeft de bal voor. Daar is Lehter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culés FC 79%, Yisu 21%.
Culés FC - Yisu 0:6

47e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Chamorro rent richting de bal. Lehter onderschept slim de pass. Lehter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:7

51e minuut.
Oreste met een sublieme pass. Torje heeft problemen om de bal te vangen. Torje passt de bal in één keer door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel. Cabello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Araneda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje met de inworp. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft de bal voor. Cabello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lehter rent richting de bal. Lehter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:8

54e minuut.
Latorre is nu in balbezit. Latorre geeft een hoge lob. Amaral kopt de bal weg. Lehter rent richting de bal. Lehter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:9

57e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme speelt de bal door. Stręt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lehter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehter draait met de bal, schiet en ... Paal! Cabello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Lehter de bal. Lehter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:10

66e minuut.
Carcuro met een sublieme pass. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral met een sublieme pass. Stręt rent richting de bal. Stręt geeft een hoge lob. Cabello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Lehter rent richting de bal. Lehter haalt uit met een fantastische trap. Chamorro probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Amaral passt de bal in één keer door. Stręt is nu in balbezit. Stręt geeft een lange en hoge pass. Lehter is nu in balbezit. Lehter haalt uit met een fantastische trap. Cabello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Stręt heeft problemen om de bal te vangen. Stręt passt de bal zonder na te denken. Daar is Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaral geeft een lange en hoge pass. Lehter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Alvarado kopt de bal weg. Chamorro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lehter rent richting de bal. Lehter draait met de bal, schiet en ... Cabello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft een hoge lob. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Yisu 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culés FC 78%, Yisu 22%.
Culés FC - Yisu 0:11