Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bellota fc CDS Huachipato
normal v1 Tactiek FULL AT
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 55.4
adequate Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Tagliapietre met een sublieme pass. Tapia rent richting de bal. Tatarėlis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tapia raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Agüero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:1

3e minuut.
Daar is Beramendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagliapietre bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán onderschept slim de pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Valech geeft de bal voor. Daar is Tapia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:2

13e minuut.
Beramendi is nu in balbezit. Bilbao speelt de bal door. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:3

16e minuut.
Bilbao geeft een hoge lob. Villagrán kopt de bal weg. Carapeto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Steczowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Bilbao probeert naar een medespeler te passen. Villagrán rent richting de bal. Villagrán passt de bal zonder na te denken. Tapia rent richting de bal. Tapia draait met de bal, schiet en ... Kudlay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tapia passt de bal in één keer door. De Francesco heeft problemen om de bal te vangen. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia haalt uit met een fantastische trap. Kudlay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:4

27e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Villagrán rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:5

29e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Tapia rent richting de bal. Tapia met een sublieme pass. Villagrán rent richting de bal. Villagrán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rodríguez geeft de bal voor. Agüero rent richting de bal. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Tapia rent richting de bal. Tapia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bellota fc 82%, CDS Huachipato 18%.
bellota fc - CDS Huachipato 0:6

46e minuut.
Aliaga komt het veld opgelopen. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Aliaga heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutemberg. Gutemberg krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Acevedo passt de bal met de wreef. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga passt de bal met de wreef. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tatarėlis verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aliaga neemt de hoekschop. Klungelig pakt Villagrán de bal. Villagrán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:7

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aliaga zal de hoekschop nemen. Daar is Tatarėlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:8

55e minuut.
Inworp. Bilbao met de inworp. Carapeto is nu in balbezit. Agüero onderschept slim de pass. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Acevedo met de inworp. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:9

59e minuut.
Daar is Tatarėlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal in één keer door. Villagrán rent richting de bal. Villagrán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Acevedo passt de bal zonder na te denken. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán passt de bal met de wreef. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bilbao passt de bal zonder na te denken. Villagrán rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Kudlay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:10

71e minuut.
Buitenspel voor Gutemberg. Goede buitenspelval van de verdediging. Valentín maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Aliaga geeft een hoge lob. Beramendi probeert naar een medespeler te passen. Steczowicz probeert de bal aan de voet te houden. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Bilbao onderschept slim de pass. Bilbao passt de bal in één keer door. Villagrán rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero geeft een lange en hoge pass. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán haalt uit met een fantastische trap. Kudlay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:11

83e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Villagrán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riquelme de bal onder controle te krijgen. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Inworp. Acevedo met een snelle inworp. Aliaga geeft de bal voor. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - CDS Huachipato 0:12

85e minuut.
Beramendi geeft de bal voor. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga passt de bal met de wreef. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villagrán rent richting de bal. Villagrán haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Villagrán met een snelle inworp. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero passt de bal in één keer door. Aliaga rent richting de bal. Aliaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kudlay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bilbao met een sublieme pass. Daar is Villagrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bellota fc 82%, CDS Huachipato 18%.
bellota fc - CDS Huachipato 0:12