Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Nanni FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
Nanni FC BARCELONGA
Normal Tactiek juvenil
44% Balbezit 56%
88% Spel op eigen helft 12%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 49.2
matig Schieten zeer goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Schäfer probeert de bal aan de voet te houden. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora geeft een hoge lob. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Baniok rent richting de bal. Baniok passt de bal zonder na te denken. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Molineros de bal. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok geeft een hoge lob. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Schäfer is nu in balbezit. Baniok is nu in balbezit. Schäfer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Schäfer rent richting de bal. Schäfer geeft de bal voor. Klungelig pakt Siviero de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:2

22e minuut.
Urrutia schiet op doel. Siviero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok draait met de bal, schiet en ... Cifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:3

24e minuut.
Maxwell probeert de bal aan de voet te houden. Foster rent richting de bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer speelt de bal door. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:4

28e minuut.
Pellegrini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alzamora de bal onder controle te krijgen. Schäfer met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:5

32e minuut.
Schäfer passt de bal zonder na te denken. Baniok rent richting de bal. Baniok passt de bal zonder na te denken. Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Taïeb verovert de bal door een tackle van achteren. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora passt de bal met de wreef. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pellegrini met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Schäfer is nu in balbezit. Schäfer draait met de bal, schiet en ... Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nanni FC 89%, BARCELONGA 11%.
Nanni FC - BARCELONGA 0:5

46e minuut.
Olthof komt het veld opgelopen. Kembrowski komt het veld opgelopen. Malikov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Schäfer passt de bal met de wreef. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Maxwell is nu in balbezit. Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski passt de bal in één keer door. Olthof rent richting de bal. Olthof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cifuentes trapt de bal weg van het doel. Foster kan de bal niet met de borst controleren. Foster geeft een hoge lob. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel. Malikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Huezo geeft een lange en hoge pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof verovert de bal door een tackle van achteren. Schäfer rent richting de bal. Schäfer geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:6

60e minuut.
Kembrowski onderschept slim de pass. Kembrowski passt de bal met de wreef. Schäfer speelt de bal door. Olthof is nu in balbezit. Olthof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof geeft de bal voor. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Siviero de bal onder controle te krijgen. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Brizuela rent richting de bal. Schäfer onderschept slim de pass. Schäfer speelt de bal door. Olthof rent richting de bal. Olthof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:7

69e minuut.
Velasco geeft een lange en hoge pass. Kembrowski rent richting de bal. Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel. Cifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Siviero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schäfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:8

71e minuut.
Daar is Schäfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schäfer geeft een lange en hoge pass. Kembrowski probeert de bal met de borst te controleren. Olthof rent richting de bal. Olthof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:9

73e minuut.
Kembrowski kopt de bal weg. Olthof heeft problemen om de bal te vangen. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:10

76e minuut.
Schäfer probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siviero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siviero krijgt een gele kaart. Kembrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tấn Anh komt het veld opgelopen. Orozco komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kembrowski kopt de bal weg. Pellegrini is nu in balbezit. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski onderschept slim de pass. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Olthof geeft de bal voor. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Tấn Anh met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Cifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Tấn Anh speelt de bal door. Olthof heeft problemen om de bal te vangen. Olthof probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski schiet op doel. Cifuentes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:11

82e minuut.
Malikov trapt de bal weg van het doel. Olthof kopt de bal weg. Tấn Anh met een sublieme pass. Daar is Kembrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tấn Anh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kembrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Cifuentes met een sublieme pass. Tấn Anh kopt de bal weg. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Anh geeft een lange en hoge pass. Kembrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Anh onderschept slim de pass. Tấn Anh passt de bal zonder na te denken. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - BARCELONGA 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nanni FC 86%, BARCELONGA 14%.
Nanni FC - BARCELONGA 0:12