Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jordan fc Grey Wolves FC
Normal Tactiek DragonSlayer
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 53.6
poor Schieten outstanding
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Stokes passt de bal zonder na te denken. Barraza rent richting de bal. Fratia verovert de bal door een tackle van achteren. Fratia draait met de bal, schiet en ... Mackenna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:1

3e minuut.
Zavala rent richting de bal. Franke onderschept slim de pass. Hugon rent richting de bal. Hugon geeft een lange en hoge pass. Fratia springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Dumas is nu in balbezit. Dumas passt de bal zonder na te denken. Fratia is nu in balbezit. Fratia haalt uit met een fantastische trap. Mackenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:2

5e minuut.
Stokes is nu in balbezit. Hugon rent richting de bal. Hugon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fratia de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:3

7e minuut.
Bravo rent richting de bal. Bravo geeft een lange en hoge pass. Beneš probeert naar een medespeler te passen. Fratia rent richting de bal. Fratia draait met de bal, schiet en ... Mackenna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mackenna speelt de bal door. Beneš kopt de bal weg. Stokes speelt de bal door. Klungelig pakt Fratia de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap. Mackenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:4

9e minuut.
Saba is nu in balbezit. Fratia onderschept slim de pass. Fratia probeert naar een medespeler te passen. Stokes rent richting de bal. Stokes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ossa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hugon met een snelle inworp. Beneš is nu in balbezit. Beneš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fratia is nu in balbezit. Fratia passt de bal zonder na te denken. Stokes is nu in balbezit. Stokes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:5

14e minuut.
Fratia rent richting de bal. Fratia met een sublieme pass. Stokes rent richting de bal. Stokes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:6

15e minuut.
Stokes is nu in balbezit. Forlán is nu in balbezit. Stokes onderschept slim de pass. Stokes haalt uit met een fantastische trap. Mackenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:7

17e minuut.
Ossa geeft een lange en hoge pass. Beneš kopt de bal weg. Dumas met een sublieme pass. Fratia rent richting de bal. Fratia schiet op doel. Mackenna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:8

18e minuut.
Grez probeert naar een medespeler te passen. Lorca is nu in balbezit. Lorca passt de bal met de wreef. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes haalt uit met een fantastische trap. Mackenna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mackenna met een sublieme pass. Dumas kopt de bal weg. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:9

23e minuut.
Klungelig pakt Forlán de bal. Hugon is nu in balbezit. Hugon passt de bal zonder na te denken. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fratia rent richting de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:10

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ossa trapt de bal weg van het doel. Dumas kopt de bal weg. Fratia is nu in balbezit. Fratia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mackenna met een harde bal richting middenveld. Lobos is nu in balbezit. Dumas onderschept slim de pass. Dumas geeft de bal voor. Stokes krijgt zijn hoofd ertegen. Mackenna bokst de bal weg.

29e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Beneš onderschept slim de pass. Beneš met een sublieme pass. Fratia rent richting de bal. Fratia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mackenna trapt de bal weg van het doel. Dumas kopt de bal weg. Fratia speelt de bal door. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:11

32e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Forlán rent richting de bal. Forlán speelt de bal door. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Hugon met een sublieme pass. Dumas rent richting de bal. Dumas passt de bal zonder na te denken. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:12

35e minuut.
Beneš probeert naar een medespeler te passen. Stokes is nu in balbezit. Stokes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ossa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:13

40e minuut.
Dumas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saba de bal. Beneš probeert naar een medespeler te passen. Hugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugon geeft de bal voor. Mackenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia draait met de bal, schiet en ... Mackenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:14

44e minuut.
Stokes geeft de bal voor. Beneš met een sublieme pass. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barraza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jordan fc 87%, Grey Wolves FC 13%.
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:15

47e minuut.
Dumas is nu in balbezit. Dumas geeft de bal voor. Ossa is nu in balbezit. Stokes onderschept slim de pass. Stokes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:16

50e minuut.
Dumas kopt de bal weg. Beneš rent richting de bal. Beneš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fratia de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap. Mackenna bokst de bal weg. Paal! Mackenna speelt de bal door. Klungelig pakt Forlán de bal. Hugon met een sublieme pass. Stokes rent richting de bal. Stokes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:17

53e minuut.
Stokes kopt de bal weg. Klungelig pakt Bravo de bal. Hugon probeert naar een medespeler te passen. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mackenna trapt de bal weg. Dumas kopt de bal weg. Fratia rent richting de bal. Fratia draait met de bal, schiet en ... Mackenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:18

56e minuut.
Klungelig pakt Beneš de bal. Beneš passt de bal met de wreef. Dumas met een sublieme pass. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stokes is nu in balbezit. Stokes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Hugon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fratia de bal. Barraza rent richting de bal. Fratia verovert de bal door een tackle van achteren. Fratia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:19

59e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Grez heeft problemen om de bal te vangen. Fratia is nu in balbezit. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:20

62e minuut.
Hugon geeft een lange en hoge pass. Stokes kopt de bal weg. Fratia is nu in balbezit. Fratia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:21

65e minuut.
Hugon is nu in balbezit. Hugon passt de bal in één keer door. Stokes rent richting de bal. Stokes draait met de bal, schiet en ... Mackenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:22

66e minuut.
Dumas is nu in balbezit. Dumas geeft een hoge lob. Stokes rent richting de bal. Stokes schiet op doel. Mackenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bravo rent richting de bal. Bravo geeft de bal voor. Daar is Saba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forlán is nu in balbezit. Beneš geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Dumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumas passt de bal met de wreef. Beneš met een sublieme pass. Fratia is nu in balbezit. Fratia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:23

71e minuut.
Hugon verovert de bal door een tackle van achteren. Hugon probeert naar een medespeler te passen. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes draait met de bal, schiet en ... Mackenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:24

71e minuut.
Grez bereikt de bal nog maar net als eerste. Grez passt de bal met de wreef. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Dumas met een snelle inworp. Beneš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stokes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokes draait met de bal, schiet en ... Mackenna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:25

75e minuut.
Stokes rent richting de bal. Stokes geeft de bal voor. Barraza kan de bal niet met de borst controleren. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:26

76e minuut.
Dumas met de inworp. Fratia is nu in balbezit. Lobos rent richting de bal. Fratia verovert de bal door een tackle van achteren. Fratia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Stokes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokes speelt de bal door. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia draait met de bal, schiet en ... Mackenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:27

82e minuut.
Beneš passt de bal in één keer door. Hugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugon probeert naar een medespeler te passen. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Beneš passt de bal zonder na te denken. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumas passt de bal met de wreef. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fratia is nu in balbezit. Fratia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ossa de bal. Stokes rent richting de bal. Stokes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:28

88e minuut.
Beneš met een sublieme pass. Hugon rent richting de bal. Hugon passt de bal zonder na te denken. Daar is Stokes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jordan fc 83%, Grey Wolves FC 17%.
Jordan fc - Grey Wolves FC 0:28