Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real entre lagos Filacero.cl
Normal Tactiek Mjölnir
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 65
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 54.3
poor Schieten incredible
unsatisfactory Passen formidable
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Provalija rent richting de bal. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Ullaga probeert de bal aan de voet te houden. Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:1

2e minuut.
Daar is Torino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torino speelt de bal door. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Dzielski rent richting de bal. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Contreras kopt de bal weg. Provalija heeft problemen om de bal te vangen. Provalija schiet op doel. Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:2

5e minuut.
Schnapsdrossel met de inworp. Vidal geeft een hoge lob. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija is nu in balbezit. Provalija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:3

7e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Provalija de bal. Provalija passt de bal met de wreef. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:4

10e minuut.
Moreau geeft een hoge lob. Donoso probeert naar een medespeler te passen. Moreau kopt de bal weg. Daar is Provalija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provalija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel passt de bal zonder na te denken. Daar is Dzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:5

14e minuut.
Lavanderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal onderschept slim de pass. Vidal passt de bal zonder na te denken. Daar is Dzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Lavanderos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Dzielski rent richting de bal. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Contreras is nu in balbezit. Provalija onderschept slim de pass. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Donoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:6

17e minuut.
Lavanderos rent richting de bal. Vidal is nu in balbezit. Vidal met een sublieme pass. Provalija is nu in balbezit. Provalija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Donoso met een harde bal richting middenveld. Rosas heeft problemen om de bal te vangen. Provalija rent richting de bal. Provalija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:7

20e minuut.
Provalija rent richting de bal. Provalija passt de bal zonder na te denken. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. Ullaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:8

21e minuut.
Moreau passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schnapsdrossel de bal. Schnapsdrossel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Provalija de bal. Provalija draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:9

23e minuut.
Barría heeft problemen om de bal te vangen. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras is nu in balbezit. Provalija onderschept slim de pass. Provalija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:10

26e minuut.
Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski passt de bal met de wreef. Provalija rent richting de bal. Provalija draait met de bal, schiet en ... Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ullaga met een harde bal richting middenveld. Moreau kopt de bal weg. Provalija rent richting de bal. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Provalija rent richting de bal. Provalija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:11

28e minuut.
Zapata speelt de bal door. Lavanderos rent richting de bal. Dzielski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzielski draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:12

32e minuut.
Vidal geeft de bal voor. Ullaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzielski draait met de bal, schiet en ... Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:13

35e minuut.
Barría geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Moreau is nu in balbezit. Moreau geeft de bal voor. Provalija rent richting de bal. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:14

38e minuut.
Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal geeft een hoge lob. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski draait met de bal, schiet en ... Donoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:15

39e minuut.
Dzielski rent richting de bal. Provalija rent richting de bal. Provalija passt de bal met de wreef. Dzielski heeft problemen om de bal te vangen. Dzielski schiet op doel. Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donoso met een sublieme pass. Vidal kopt de bal weg. Provalija is nu in balbezit. Provalija haalt uit met een fantastische trap. Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:16

40e minuut.
Tudela speelt de bal door. Klungelig pakt Torino de bal. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija onderschept slim de pass. Provalija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:17

44e minuut.
Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal onderschept slim de pass. Vidal passt de bal met de wreef. Dzielski rent richting de bal. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real entre lagos 84%, Filacero.cl 16%.
real entre lagos - Filacero.cl 0:18

46e minuut.
Fosatti komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Schnapsdrossel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zapata met een sublieme pass. Schnapsdrossel probeert naar een medespeler te passen. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. Donoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fosatti is nu in balbezit. Fosatti draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Donoso trapt de bal weg. Moreau kopt de bal weg. Fosatti is nu in balbezit. Fosatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:19

50e minuut.
Vidal probeert de bal aan de voet te houden. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski met een sublieme pass. Klungelig pakt Fosatti de bal. Fosatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:20

53e minuut.
Moreau speelt de bal door. Barría heeft problemen om de bal te vangen. Fosatti verovert de bal door een tackle van achteren. Fosatti geeft de bal voor. Dzielski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:21

55e minuut.
Donoso met een harde bal richting middenveld. Rosas kopt de bal weg. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel geeft een hoge lob. Dzielski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:22

56e minuut.
Tudela passt de bal zonder na te denken. Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau geeft een hoge lob. Dzielski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:23

60e minuut.
Doeltrap. Contreras trapt de bal weg. Moreau probeert naar een medespeler te passen. Fosatti is nu in balbezit. Fosatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal passt de bal in één keer door. Dzielski rent richting de bal. Dzielski schiet op doel. Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:24

63e minuut.
Dzielski rent richting de bal. Dzielski passt de bal in één keer door. Fosatti is nu in balbezit. Fosatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:25

68e minuut.
Fosatti is nu in balbezit. Fosatti passt de bal in één keer door. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schnapsdrossel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schnapsdrossel met een snelle inworp. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft een lange en hoge pass. Dzielski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donoso trapt de bal weg van het doel. Moreau kopt de bal weg. Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vidal speelt de bal door. Fosatti rent richting de bal. Fosatti passt de bal in één keer door. Dzielski rent richting de bal. Dzielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti verovert de bal door een tackle van achteren. Fosatti geeft een hoge lob. Dzielski springt en kopt de bal. Ullaga heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Moreau speelt de bal door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft de bal voor. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fosatti heeft problemen om de bal te vangen. Fosatti passt de bal met de wreef. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ullaga de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Donoso probeert naar een medespeler te passen. Moreau geeft een lange en hoge pass. Barría probeert de bal aan de voet te houden. Fosatti is nu in balbezit. Fosatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Moreau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal geeft een hoge lob. Fosatti maakt een snoekduik en kopt de bal. Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:26

79e minuut.
Fosatti passt de bal zonder na te denken. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel geeft een hoge lob. Dzielski rent richting de bal. Dzielski schiet op doel. Donoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schnapsdrossel met een snelle inworp. Vidal met een sublieme pass. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Moreau rent richting de bal. Moreau passt de bal met de wreef. Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal in één keer door. Fosatti rent richting de bal. Fosatti haalt uit met een fantastische trap. Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vidal passt de bal zonder na te denken. Fosatti met een sublieme pass. Daar is Dzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzielski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Donoso met een harde bal richting middenveld. Moreau kopt de bal weg. Vidal speelt de bal door. Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Moreau speelt de bal door. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal passt de bal in één keer door. Fosatti heeft problemen om de bal te vangen. Fosatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vidal speelt de bal door. Moreau rent richting de bal. Moreau speelt de bal door. Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti haalt uit met een fantastische trap. Donoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. Donoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:27

89e minuut.
Klungelig pakt Fosatti de bal. Vidal speelt de bal door. Dzielski heeft problemen om de bal te vangen. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ullaga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Filacero.cl 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real entre lagos 90%, Filacero.cl 10%.
real entre lagos - Filacero.cl 0:28