Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santiago F.C. Team Razer
La Guerrera Tactiek L 3223
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
36.9 gemiddelde waardering 49.3
slecht Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Klijnjan met een snelle inworp. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een hoge lob. Paal! Tlekhugov is nu in balbezit. Tlekhugov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santiago F.C. - Team Razer 0:1

5e minuut.
Drouet probeert naar een medespeler te passen. Solís is nu in balbezit. Hamate begaat een overtreding. Hamate krijgt een gele kaart. Solís raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Allella neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonaccorsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Klijnjan verovert de bal door een tackle van achteren. Klijnjan geeft de bal voor. Daar is Favstov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Bocquet de bal. Klijnjan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocquet. Bocquet krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ferrat bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonko geeft een lange en hoge pass. Tlekhugov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santiago F.C. - Team Razer 0:2

42e minuut.
Uzunyol onderschept slim de pass. Uzunyol geeft een hoge lob. Bondin kopt de bal weg. Cakić rent richting de bal. Cakić schiet op doel. Palermo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Nieuwkerk rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santiago F.C. 73%, Team Razer 27%.
Real Santiago F.C. - Team Razer 0:2

67e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocquet. Villalobos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villalobos met een snel genomen vrije trap. Daar is Tlekhugov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlekhugov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palermo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marci controleert de bal met de borst. Palermo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Van Kampen is nu in balbezit. Van Kampen passt de bal in één keer door. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Klijnjan heeft problemen om de bal te vangen. Klijnjan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Drouet speelt de bal door. Uzunyol geeft de bal voor. Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santiago F.C. 58%, Team Razer 42%.
Real Santiago F.C. - Team Razer 0:2