Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Simon FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Simon FC Anfield Reds
Normal Tactiek 5-1-2-2-press
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 60
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
18 gemiddelde waardering 45.2
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Hormazábal trapt de bal weg van het doel. Papić bereikt de bal nog maar net als eerste. Papić met een sublieme pass. Pancu is nu in balbezit. Pancu haalt uit met een fantastische trap. Leyton bokst de bal weg. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:1

6e minuut.
Loncomilla kopt de bal weg. Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda geeft een lange en hoge pass. Balaish rent richting de bal. Balaish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:2

8e minuut.
Papić is nu in balbezit. Papić geeft een hoge lob. Pancu kopt de bal weg. Balaish rent richting de bal. Balaish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:3

10e minuut.
Leyton probeert naar een medespeler te passen. Papić bereikt de bal nog maar net als eerste. Papić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balaish de bal. Balaish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:4

11e minuut.
Daar is Ilabaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaish onderschept slim de pass. Pancu rent richting de bal. Pancu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:5

12e minuut.
Pancu is nu in balbezit. Balaish is nu in balbezit. Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish is nu in balbezit. Balaish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pancu schiet op doel. Papić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papić passt de bal in één keer door. Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaish is nu in balbezit. Balaish draait met de bal, schiet en ... Leyton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:6

15e minuut.
Ilabaca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaish verovert de bal door een tackle van achteren. Balaish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:7

17e minuut.
Taborda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loncomilla. Loncomilla krijgt een gele kaart. Pancu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Papić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Becerra rent richting de bal. Taborda rent richting de bal. Taborda passt de bal zonder na te denken. Balaish rent richting de bal. Balaish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:8

21e minuut.
Hormazábal kopt de bal weg. Taborda rent richting de bal. Taborda met een sublieme pass. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pancu maakt een snoekduik en kopt de bal. Leyton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:9

22e minuut.
Delgado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilabaca. Delgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delgado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balaish springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Becerra is nu in balbezit. Taborda verovert de bal door een tackle van achteren. Taborda met een sublieme pass. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:10

24e minuut.
Ramis is nu in balbezit. Papić verovert de bal door een tackle van achteren. Papić met een sublieme pass. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:11

27e minuut.
Leyton met een harde bal richting middenveld. Papić is nu in balbezit. Papić probeert naar een medespeler te passen. Balaish rent richting de bal. Balaish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Papić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papić geeft een hoge lob. Pancu kopt de bal weg. Balaish is nu in balbezit. Balaish draait met de bal, schiet en ... Leyton bokst de bal weg.

30e minuut.
Hormazábal kopt de bal weg. Daar is Neculqueo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaish rent richting de bal. Balaish schiet op doel. Leyton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:12

30e minuut.
Jara rent richting de bal. Balaish onderschept slim de pass. Balaish speelt de bal door. Pancu heeft problemen om de bal te vangen. Pancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:13

31e minuut.
Jara is nu in balbezit. Jara met een sublieme pass. Daar is Troyano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaish rent richting de bal. Balaish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:14

39e minuut.
Pancu is nu in balbezit. Taborda speelt de bal door. Balaish is nu in balbezit. Balaish schiet op doel. Leyton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:15

42e minuut.
Ilabaca is nu in balbezit. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă speelt de bal door. Balaish rent richting de bal. Balaish haalt uit met een fantastische trap. Leyton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:16

43e minuut.
Pancu onderschept slim de pass. Pancu probeert naar een medespeler te passen. Taborda speelt de bal door. Klungelig pakt Balaish de bal. Balaish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Troyano kopt de bal weg. Klungelig pakt Taborda de bal. Taborda probeert naar een medespeler te passen. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish haalt uit met een fantastische trap. Leyton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon FC 82%, Anfield Reds 18%.
Simon FC - Anfield Reds 0:17

48e minuut.
Neculqueo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramis. Ramis krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ramis geeft de bal voor. Roa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pancu probeert de bal met de borst te controleren. Balaish rent richting de bal. Balaish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Neculqueo probeert naar een medespeler te passen. Papić is nu in balbezit. Papić speelt de bal door. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hormazábal de bal. Leyton bokst de bal weg.

53e minuut.
Troyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado speelt de bal door. Pancu is nu in balbezit. Pancu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:18

54e minuut.
Jara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hormazábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Papić rent richting de bal. Papić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Balaish geeft de bal voor. Taborda is nu in balbezit. Taborda geeft de bal voor. Pancu rent richting de bal. Pancu schiet op doel. Leyton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Balaish de bal. Balaish passt de bal zonder na te denken. Pancu rent richting de bal. Pancu haalt uit met een fantastische trap. Leyton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:19

62e minuut.
Pancu onderschept slim de pass. Pancu speelt de bal door. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:20

65e minuut.
Sanhueza met een sublieme pass. Papić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Troyano heeft problemen om de bal te vangen. Balaish is nu in balbezit. Balaish haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:21

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ramis stond buitenspel. Roa neemt vlug de vrije trap. Balaish kopt de bal weg. Pancu rent richting de bal. Pancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:22

70e minuut.
Daar is Pancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra rent richting de bal. Pancu onderschept slim de pass. Pancu geeft een lange en hoge pass. Balaish krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Balaish maakt een snoekduik en kopt de bal. Leyton probeert wanhopig de bal te grijpen. Sanhueza speelt de bal door. Hormazábal probeert de bal aan de voet te houden. Pancu rent richting de bal. Pancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:23

73e minuut.
Papić heeft problemen om de bal te vangen. Papić speelt de bal door. Balaish heeft problemen om de bal te vangen. Balaish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:24

76e minuut.
Daar is Taborda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborda geeft een hoge lob. Daar is Balaish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pancu is nu in balbezit. Pancu haalt uit met een fantastische trap. Leyton bokst de bal weg.

78e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft de bal voor. Sanhueza is nu in balbezit. Balaish verovert de bal door een tackle van achteren. Balaish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:25

80e minuut.
Papić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balaish krijgt zijn hoofd ertegen. Sanhueza heeft problemen om de bal te vangen. Balaish rent richting de bal. Balaish schiet op doel. Leyton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sanhueza de bal. Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Taborda geeft een hoge lob. Daar is Balaish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pancu is nu in balbezit. Pancu schiet op doel. Hormazábal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Papić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pancu is nu in balbezit. Hormazábal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pancu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pancu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:26

83e minuut.
Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish probeert naar een medespeler te passen. Pancu is nu in balbezit. Pancu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ilabaca kan de bal niet met de borst controleren. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo passt de bal in één keer door. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balaish is nu in balbezit. Balaish passt de bal in één keer door. Pancu rent richting de bal. Pancu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:27

86e minuut.
Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Papić rent richting de bal. Papić speelt de bal door. Pancu rent richting de bal. Pancu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Gallo probeert naar een medespeler te passen. Loncomilla is nu in balbezit. Loncomilla probeert naar een medespeler te passen. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish draait met de bal, schiet en ... Leyton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Anfield Reds 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon FC 80%, Anfield Reds 20%.
Simon FC - Anfield Reds 0:28