Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Coelemu Khalil Gibran
Normal Tactiek CeroPuntoSirve
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 52.8
slecht Schieten solide
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec passt de bal met de wreef. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:1

5e minuut.
Cuevas probeert de bal aan de voet te houden. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Soare is nu in balbezit. Soare geeft een hoge lob. Ganusauskas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. González trapt de bal weg. Łakomiec kopt de bal weg. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Estrada schiet op doel. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:2

10e minuut.
Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soare speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:3

14e minuut.
Terzán verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Concha zal de hoekschop nemen. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Cuevas kopt de bal weg. Klungelig pakt Terzán de bal. Ganusauskas is nu in balbezit. Ganusauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:4

20e minuut.
Klungelig pakt Colón de bal. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... Prat probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:5

22e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Cuevas rent richting de bal. Cuevas passt de bal met de wreef. Daar is Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada speelt de bal door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:6

26e minuut.
Ganusauskas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Terzán de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soare neemt de hoekschop. Ganusauskas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ganusauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Concha is nu in balbezit. Concha geeft een hoge lob. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Łakomiec met een sublieme pass. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare passt de bal zonder na te denken. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:7

31e minuut.
Estrada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drigs komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ganusauskas met een sublieme pass. Terzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs onderschept slim de pass. Drigs haalt uit met een fantastische trap. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:8

35e minuut.
Bowen met een sublieme pass. Concha probeert naar een medespeler te passen. Drigs is nu in balbezit. Drigs haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:9

36e minuut.
Soare met een snelle inworp. Concha geeft een lange en hoge pass. Drigs rent richting de bal. Drigs schiet op doel. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:10

37e minuut.
Concha passt de bal in één keer door. Daar is Drigs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drigs passt de bal zonder na te denken. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:11

41e minuut.
Prat probeert de bal aan de voet te houden. Terzán kopt de bal weg. Concha probeert naar een medespeler te passen. Drigs rent richting de bal. Drigs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuevas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ganusauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Ganusauskas met een sublieme pass. Soare speelt de bal door. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Coelemu 85%, Khalil Gibran 15%.
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:11

46e minuut.
Sysio komt het veld opgelopen. Quaresma komt het veld opgelopen. Nicolae komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Prat met een harde bal richting middenveld. Colón kopt de bal weg. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ganusauskas speelt de bal door. Quaresma rent richting de bal. Nogales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quaresma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quaresma kan niet meer verder spelen. Stănescu komt het veld opgelopen. Cuevas met een snel genomen vrije trap. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat González niet meer kan verder spelen. Caro komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Stănescu heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco rent richting de bal. Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Caro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Ganusauskas rent richting de bal. Ganusauskas passt de bal met de wreef. Escobar rent richting de bal. Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Caro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Caro trapt de bal weg van het doel. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen geeft een hoge lob. Stănescu rent richting de bal. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ganusauskas passt de bal met de wreef. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Stănescu rent richting de bal. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Caro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas passt de bal met de wreef. Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stănescu kopt de bal weg. Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales is nu in balbezit. Ganusauskas onderschept slim de pass. Ganusauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cuevas kopt de bal weg. Daar is Ganusauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganusauskas passt de bal zonder na te denken. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ganusauskas is nu in balbezit. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cuevas kopt de bal weg. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae passt de bal zonder na te denken. Stănescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Caro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stănescu neemt de hoekschop. Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:12

86e minuut.
Prat passt de bal met de wreef. Inworp. Ganusauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Ganusauskas passt de bal met de wreef. Stănescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Barbieri geeft de bal voor. Klungelig pakt Stănescu de bal. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Coelemu 75%, Khalil Gibran 25%.
Deportivo Coelemu - Khalil Gibran 0:12