Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flash reverso Team Flaite`s United
433 Tactiek Matador_Toupuria
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 37.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha met een sublieme pass. Arriagada heeft problemen om de bal te vangen. Arriagada draait met de bal, schiet en ... Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:1

6e minuut.
Bachelet met een sublieme pass. Łoskot rent richting de bal. Łoskot passt de bal zonder na te denken. Arriagada rent richting de bal. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:2

8e minuut.
Batrović geeft een lange en hoge pass. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís passt de bal zonder na te denken. Daar is Arriagada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriagada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Luengo rent richting de bal. Luengo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen. Arriagada rent richting de bal. Arriagada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Cunha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachelet met een sublieme pass. Arriagada is nu in balbezit. Klungelig pakt Arriagada de bal. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:3

20e minuut.
Cunha geeft een hoge lob. Solís kan de bal niet met de borst controleren. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:4

22e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Bachelet verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelet met een sublieme pass. Arriagada rent richting de bal. Arriagada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kaszczyszyn kopt de bal weg. Bachelet geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ramírez de bal onder controle te krijgen. Arriagada rent richting de bal. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:5

29e minuut.
Sabat probeert naar een medespeler te passen. Bertocco speelt de bal door. Bachelet met een sublieme pass. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:6

31e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís met een sublieme pass. Medén bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bachelet kopt de bal weg. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot geeft een hoge lob. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:7

36e minuut.
Bertocco kopt de bal weg. Bachelet geeft de bal voor. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:8

39e minuut.
Klungelig pakt Bertocco de bal. Bertocco geeft de bal voor. Medén rent richting de bal. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha onderschept slim de pass. Cunha geeft de bal voor. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:9

43e minuut.
Cunha passt de bal zonder na te denken. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot met een sublieme pass. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Velašević onderschept slim de pass. Velašević met een sublieme pass. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flash reverso Team 78%, Flaite`s United 22%.
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:9

55e minuut.
Cunha rent richting de bal. Cunha probeert naar een medespeler te passen. Weber probeert naar een medespeler te passen. Arriagada heeft problemen om de bal te vangen. Arriagada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sabat is nu in balbezit. Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha probeert naar een medespeler te passen. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:10

60e minuut.
Weber geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Oravia de bal onder controle te krijgen. Bachelet geeft een hoge lob. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot geeft een hoge lob. Bachelet kopt de bal weg. Arriagada kan de bal niet met de borst controleren. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bertocco speelt de bal door. Łoskot rent richting de bal. Łoskot met een sublieme pass. Arriagada rent richting de bal. Arriagada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Batrović geeft een lange en hoge pass. Bachelet rent richting de bal. Bachelet met een sublieme pass. Arriagada rent richting de bal. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:11

73e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Kaszczyszyn geeft de bal voor. Arriagada heeft problemen om de bal te vangen. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:12

74e minuut.
Basay is nu in balbezit. Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez rent richting de bal. Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Navia met een harde bal richting middenveld. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arriagada de bal. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Navia trapt de bal weg. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arriagada de bal. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Velašević kopt de bal weg. Weber heeft problemen om de bal te vangen. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:13

83e minuut.
Arriagada onderschept slim de pass. Arriagada schiet op doel. Medén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bachelet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Łoskot geeft een lange en hoge pass. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelet geeft een lange en hoge pass. Arriagada krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bachelet geeft een lange en hoge pass. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber passt de bal zonder na te denken. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łoskot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet geeft de bal voor. Arriagada krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flash reverso Team 74%, Flaite`s United 26%.
Flash reverso Team - Flaite`s United 0:13