Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: egans fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
egans fc Green Berry F.C.
433 Tactiek 4-1-2-3
43% Balbezit 57%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 64
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.4 gemiddelde waardering 52.1
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Sępek onderschept slim de pass. Sępek passt de bal met de wreef. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap. Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:1

3e minuut.
Inworp. Schmidbauer met een snelle inworp. Pytlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlíček geeft een lange en hoge pass. Millanao maakt een snoekduik en kopt de bal. Mosquera bokst de bal weg. Riera is nu in balbezit. Millanao rent richting de bal. Millanao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Riera passt de bal met de wreef. Schmidbauer met een sublieme pass. Daar is Longhini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sępek rent richting de bal. Sępek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schmidbauer zal de hoekschop nemen. Sępek maakt een snoekduik en kopt de bal. Mosquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:2

7e minuut.
Echeverría met een sublieme pass. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek verovert de bal door een tackle van achteren. Sępek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Schmidbauer kopt de bal weg. Pytlíček probeert naar een medespeler te passen. Riera heeft problemen om de bal te vangen. Millanao rent richting de bal. Millanao haalt uit met een fantastische trap. Mosquera bokst de bal weg. Longhini is nu in balbezit. Longhini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:3

10e minuut.
Pytlíček probeert naar een medespeler te passen. Millanao is nu in balbezit. Millanao probeert naar een medespeler te passen. Longhini rent richting de bal. Longhini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:4

14e minuut.
Carrillo kopt de bal weg. Schmidbauer geeft een hoge lob. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao passt de bal zonder na te denken. Riera is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:5

17e minuut.
Pytlíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmidbauer is nu in balbezit. Schmidbauer passt de bal zonder na te denken. Sępek rent richting de bal. Sępek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Mosquera met een harde bal richting middenveld. Pytlíček kopt de bal weg. Millanao rent richting de bal. Millanao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Riera heeft problemen om de bal te vangen. Longhini rent richting de bal. Longhini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:6

20e minuut.
Millanao draait met de bal, schiet en ... Quilodrán probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pytlíček neemt de hoekschop. Sępek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:7

21e minuut.
Quilodrán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytlíček met de inworp. Millanao rent richting de bal. Millanao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:8

23e minuut.
Schmidbauer met de inworp. Pytlíček is nu in balbezit. Pytlíček probeert naar een medespeler te passen. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:9

25e minuut.
Sępek onderschept slim de pass. Sępek passt de bal zonder na te denken. Longhini heeft problemen om de bal te vangen. Longhini draait met de bal, schiet en ... Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:10

26e minuut.
Quilodrán geeft de bal voor. Pytlíček rent richting de bal. Pytlíček passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Millanao de bal. Millanao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:11

27e minuut.
Vidaurren geeft een hoge lob. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini passt de bal in één keer door. Sępek is nu in balbezit. Sępek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Inworp. Schmidbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pytlíček is nu in balbezit. Pytlíček geeft een lange en hoge pass. Longhini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Schmidbauer kopt de bal weg. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek passt de bal in één keer door. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:12

31e minuut.
Millanao met een sublieme pass. Longhini is nu in balbezit. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini rent richting de bal. Longhini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:13

33e minuut.
Klungelig pakt Longhini de bal. Alister is nu in balbezit. Longhini verovert de bal door een tackle van achteren. Longhini haalt uit met een fantastische trap. Mosquera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:14

35e minuut.
Schmidbauer kopt de bal weg. Klungelig pakt Sępek de bal. Carrillo rent richting de bal. Sępek verovert de bal door een tackle van achteren. Sępek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:15

37e minuut.
Sępek schiet op doel. Longhini kan de bal niet met de borst controleren. Quilodrán probeert naar een medespeler te passen. Millanao rent richting de bal. Millanao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pytlíček verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlíček geeft een lange en hoge pass. Longhini kopt de bal weg. Millanao is nu in balbezit. Millanao schiet op doel. Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mosquera trapt de bal weg van het doel. Pytlíček kopt de bal weg. Longhini rent richting de bal. Longhini haalt uit met een fantastische trap. Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:16

42e minuut.
Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao verovert de bal door een tackle van achteren. Millanao passt de bal in één keer door. Longhini rent richting de bal. Longhini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mosquera trapt de bal weg van het doel. Pytlíček rent richting de bal. Pytlíček geeft een lange en hoge pass. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:17

45e minuut.
Longhini rent richting de bal. Sępek is nu in balbezit. Sępek passt de bal zonder na te denken. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egans fc 89%, Green Berry F.C. 11%.
egans fc - Green Berry F.C. 0:18

50e minuut.
Alister is nu in balbezit. Longhini onderschept slim de pass. Longhini passt de bal in één keer door. Millanao heeft problemen om de bal te vangen. Millanao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:19

52e minuut.
Pytlíček speelt de bal door. Millanao is nu in balbezit. Millanao passt de bal in één keer door. Longhini is nu in balbezit. Longhini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:20

53e minuut.
Schmidbauer passt de bal zonder na te denken. Sępek rent richting de bal. Sępek passt de bal zonder na te denken. Millanao rent richting de bal. Millanao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:21

55e minuut.
Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini rent richting de bal. Sępek is nu in balbezit. Sępek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:22

56e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Sępek verovert de bal door een tackle van achteren. Sępek geeft de bal voor. Millanao rent richting de bal. Millanao draait met de bal, schiet en ... Mosquera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:23

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytlíček met een snelle inworp. Schmidbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidbauer geeft een hoge lob. Millanao maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pytlíček passt de bal met de wreef. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurren rent richting de bal. Millanao onderschept slim de pass. Millanao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dudka is nu in balbezit. Pará rent richting de bal. Pará met een sublieme pass. Millanao controleert de bal met de borst. Millanao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:24

64e minuut.
Blanco passt de bal in één keer door. Daar is Alister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longhini is nu in balbezit. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schmidbauer neemt de hoekschop. Mosquera bokst de bal weg.

66e minuut.
Schmidbauer met een sublieme pass. Sępek rent richting de bal. Riera speelt de bal door. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Riera met een harde bal richting middenveld. Schmidbauer is nu in balbezit. Schmidbauer met een sublieme pass. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Vidaurren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytlíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmidbauer geeft een lange en hoge pass. Sępek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Riera trapt de bal weg. Pytlíček kopt de bal weg. Schmidbauer met een sublieme pass. Longhini rent richting de bal. Longhini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:25

70e minuut.
Sępek speelt de bal door. Schmidbauer rent richting de bal. Schmidbauer passt de bal zonder na te denken. Longhini rent richting de bal. Longhini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:26

71e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Carrillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmidbauer met een snelle inworp. Pytlíček geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vidaurren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytlíček met een snelle inworp. Millanao is nu in balbezit. Millanao passt de bal zonder na te denken. Mosquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Schmidbauer geeft de bal voor. Quilodrán heeft problemen om de bal te vangen. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao rent richting de bal. Millanao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:27

77e minuut.
Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao met een sublieme pass. Sępek geeft een hoge lob. Longhini is nu in balbezit. Longhini draait met de bal, schiet en ... Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:28

79e minuut.
Moral rent richting de bal. Millanao rent richting de bal. Millanao probeert naar een medespeler te passen. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Mosquera met een harde bal richting middenveld. Pytlíček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Millanao de bal. Millanao draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Riera de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pytlíček speelt de bal door. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Quilodrán ... Strafschop! Millanao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Millanao neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:29

82e minuut.
Echeverría met een sublieme pass. Saldivia speelt de bal door. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Pará met een sublieme pass. Sępek is nu in balbezit. Sępek met een sublieme pass. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:30

87e minuut.
Sępek is nu in balbezit. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sępek is nu in balbezit. Sępek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:31

89e minuut.
Pará probeert naar een medespeler te passen. Schmidbauer is nu in balbezit. Schmidbauer passt de bal in één keer door. Longhini is nu in balbezit. Longhini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Green Berry F.C. 0:32

90e minuut.
Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quilodrán de bal onder controle te krijgen. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek haalt uit met een fantastische trap. Mosquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sępek is nu in balbezit. Sępek draait met de bal, schiet en ... Mosquera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egans fc 94%, Green Berry F.C. 6%.
egans fc - Green Berry F.C. 0:32