Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogheda Sport Querubinos
352 Tactiek 532 iz
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 55.3
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus passt de bal in één keer door. Rosado is nu in balbezit. Rosado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Querubinos 0:1

3e minuut.
Mosquera geeft de bal voor. Guajardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piłsudski speelt de bal door. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski passt de bal zonder na te denken. Mion speelt de bal door. Rosado is nu in balbezit. Rosado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Querubinos 0:2

8e minuut.
Delura trapt de bal weg. Mion kopt de bal weg. Zygmuntowicz probeert de bal met de borst te controleren. Rosado is nu in balbezit. Rosado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Piłsudski geeft de bal voor. Zygmuntowicz rent richting de bal. Rosado rent richting de bal. Rosado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Querubinos 0:3

19e minuut.
Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz schiet op doel. Delura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Querubinos 0:4

20e minuut.
Sidea is nu in balbezit. Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowicz passt de bal in één keer door. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado schiet op doel. Delura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Delura probeert naar een medespeler te passen. Sidea probeert de bal met de borst te controleren. Mion geeft een hoge lob. Docan probeert de bal aan de voet te houden. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Querubinos 0:5

27e minuut.
Piłsudski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radman komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Mion passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz passt de bal zonder na te denken. Rosado rent richting de bal. Rosado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pavlinský rent richting de bal. Vîlcu onderschept slim de pass. Vîlcu met een sublieme pass. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Lippens kopt de bal weg. Daar is Orellana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosado rent richting de bal. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Radman bereikt de bal nog maar net als eerste. Radman passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Radman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radman speelt de bal door. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Delura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda Sport 70%, Querubinos 30%.
Drogheda Sport - Querubinos 0:5

55e minuut.
Andrus probeert naar een medespeler te passen. Bajek geeft een lange en hoge pass. Rosado rent richting de bal. Rosado draait met de bal, schiet en ... Delura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Querubinos 0:6

59e minuut.
Andrus passt de bal in één keer door. Radman met een sublieme pass. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz schiet op doel. Delura probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Rosado is nu in balbezit. Antunes is nu in balbezit. Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Radman met een sublieme pass. Rosado is nu in balbezit. Lippens legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosado zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Delura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Mion verovert de bal door een tackle van achteren. Mion geeft een hoge lob. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Querubinos 0:7

69e minuut.
Mion heeft problemen om de bal te vangen. Mion passt de bal zonder na te denken. Docan rent richting de bal. Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Rosado schiet op doel. Delura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Radman is nu in balbezit. Radman passt de bal zonder na te denken. Lippens is nu in balbezit. Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Rosado schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Rosado is nu in balbezit. Rosado passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Delura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Querubinos 0:8

86e minuut.
Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrus rent richting de bal. Radman met een sublieme pass. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado draait met de bal, schiet en ... Delura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda Sport 72%, Querubinos 28%.
Drogheda Sport - Querubinos 0:8