Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Quilitapia Hololive FC
433 Tactiek Miko
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 50.8
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Montalbán geeft een hoge lob. Inworp. Elgueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Elgueta rent richting de bal. Elgueta met een sublieme pass. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast schiet op doel. Quinta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

5e minuut.
Doeltrap. Quinta met een harde bal richting middenveld. Elgueta kopt de bal weg. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Galindo geeft een lange en hoge pass. Elgueta kopt de bal weg. Kast rent richting de bal. Kast haalt uit met een fantastische trap. Quinta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:1

10e minuut.
Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Morávek verovert de bal door een tackle van achteren. Morávek geeft een hoge lob. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:2

11e minuut.
Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast passt de bal met de wreef. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Elgueta kopt de bal weg. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast passt de bal met de wreef. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cutiño rent richting de bal. Cutiño passt de bal zonder na te denken. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast schiet op doel. Quinta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:3

16e minuut.
Strzykalski met een snelle inworp. Elgueta probeert naar een medespeler te passen. Strzykalski heeft problemen om de bal te vangen. Strzykalski geeft een lange en hoge pass. Kast springt en kopt de bal. Quinta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sepúlveda kopt de bal weg. Klungelig pakt Carrion de bal. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski geeft een hoge lob. Kast springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cañas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strzykalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kast krijgt zijn hoofd ertegen. Quinta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:4

19e minuut.
Strzykalski geeft een lange en hoge pass. Kast kopt de bal weg. Elgueta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kast de bal. Kast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Morandé geeft een lange en hoge pass. Elgueta kopt de bal weg. Klungelig pakt Kast de bal. Cutiño rent richting de bal. Cutiño schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Quinta met een harde bal richting middenveld. Strzykalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Cañas de bal. Kast is nu in balbezit. Kast draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elgueta zal de hoekschop nemen. Daar is Kast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kast schiet op doel. Quinta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:5

23e minuut.
Morandé bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski rent richting de bal. Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Morávek rent richting de bal. Morávek met een sublieme pass. Elgueta probeert naar een medespeler te passen. Kast is nu in balbezit. Kast draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cutiño haalt uit met een fantastische trap. Cañas probeert de bal aan de voet te houden. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Galindo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañas rent richting de bal. Kast onderschept slim de pass. Kast draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Morávek rent richting de bal. Morávek geeft een hoge lob. Cutiño heeft problemen om de bal te vangen. Kast is nu in balbezit. Kast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Urrutia kopt de bal weg. Keith rent richting de bal. Keith passt de bal in één keer door. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño haalt uit met een fantastische trap. Quinta bokst de bal weg.

35e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal zonder na te denken. Elgueta is nu in balbezit. Elgueta geeft de bal voor. Kast maakt een snoekduik en kopt de bal. Quinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast onderschept slim de pass. Kast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:6

36e minuut.
Margas rent richting de bal. Elgueta verovert de bal door een tackle van achteren. Elgueta met een sublieme pass. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Morávek bereikt de bal nog maar net als eerste. Morávek geeft een hoge lob. Kast rent richting de bal. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Arnaut onderschept slim de pass. Arnaut passt de bal zonder na te denken. Elgueta geeft een hoge lob. Kast is nu in balbezit. Kast draait met de bal, schiet en ... Quinta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:7

42e minuut.
Montalbán rent richting de bal. Elgueta verovert de bal door een tackle van achteren. Elgueta geeft de bal voor. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Quilitapia 85%, Hololive FC 15%.
Real Quilitapia - Hololive FC 0:8

46e minuut.
Jofré komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cutiño rent richting de bal. Cutiño passt de bal in één keer door. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:9

50e minuut.
Elgueta verovert de bal door een tackle van achteren. Elgueta speelt de bal door. Morávek met een sublieme pass. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast schiet op doel. Quinta bokst de bal weg. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:10

54e minuut.
Strzykalski is nu in balbezit. Strzykalski geeft een hoge lob. Kast is nu in balbezit. Kast haalt uit met een fantastische trap. Quinta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:11

58e minuut.
Daar is Cutiño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cutiño speelt de bal door. Kast rent richting de bal. Kast haalt uit met een fantastische trap. Cañas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elgueta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cutiño maakt een snoekduik en kopt de bal. Quinta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:12

59e minuut.
Carrion heeft problemen om de bal te vangen. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño passt de bal in één keer door. Kast rent richting de bal. Kast draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Urrutia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:13

63e minuut.
Morávek onderschept slim de pass. Morávek probeert naar een medespeler te passen. Kast heeft problemen om de bal te vangen. Kast haalt uit met een fantastische trap. Quinta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:14

64e minuut.
Morávek rent richting de bal. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morávek verovert de bal door een tackle van achteren. Elgueta is nu in balbezit. Elgueta geeft een hoge lob. Quinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:15

69e minuut.
Morávek bereikt de bal nog maar net als eerste. Morávek geeft de bal voor. Cañas kan de bal niet met de borst controleren. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Morávek bereikt de bal nog maar net als eerste. Morávek probeert naar een medespeler te passen. Kast is nu in balbezit. Kast draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:16

72e minuut.
Galindo geeft de bal voor. Morávek speelt de bal door. Kast is nu in balbezit. Kast schiet op doel. Quinta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Kast is nu in balbezit. Kast passt de bal zonder na te denken. Cutiño rent richting de bal. Cutiño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:17

78e minuut.
Klungelig pakt Cutiño de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cañas. Cutiño raakt geblesseerd tijdens het duel. Strzykalski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cañas kopt de bal weg. Elgueta rent richting de bal. Elgueta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño onderschept slim de pass. Cutiño geeft een lange en hoge pass. Kast rent richting de bal. Kast haalt uit met een fantastische trap. Quinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cañas rent richting de bal. Cañas geeft een lange en hoge pass. Strzykalski geeft een hoge lob. Kast rent richting de bal. Kast draait met de bal, schiet en ... Quinta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kast rent richting de bal. Kast haalt uit met een fantastische trap. Quinta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Hololive FC 0:18

86e minuut.
Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski onderschept slim de pass. Strzykalski passt de bal met de wreef. Kast is nu in balbezit. Kast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Klungelig pakt Margas de bal. Elgueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Elgueta met een sublieme pass. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Quilitapia 74%, Hololive FC 26%.
Real Quilitapia - Hololive FC 0:18