Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: RivaL Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
RivaL Autistas FC
442 Tactiek 5-3-2A
46% Balbezit 54%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
22.7 gemiddelde waardering 55.6
zwak Schieten formidabel
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Bardales onderschept slim de pass. Bardales passt de bal in één keer door. Ntailakis met een sublieme pass. Tamara is nu in balbezit. Tamara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bardales rent richting de bal. Bardales draait met de bal, schiet en ... Espejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Espejo trapt de bal weg. Ntailakis speelt de bal door. Tamara rent richting de bal. Tamara draait met de bal, schiet en ... Espejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:1

7e minuut.
Victorino verovert de bal door een tackle van achteren. Victorino speelt de bal door. Ntailakis probeert naar een medespeler te passen. Tamara rent richting de bal. Tamara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:2

9e minuut.
Victorino verovert de bal door een tackle van achteren. Victorino geeft de bal voor. Huilcamán heeft problemen om de bal te vangen. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Espejo speelt de bal door. Ntailakis kopt de bal weg. Tamara rent richting de bal. Tamara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:3

12e minuut.
Ayavire is nu in balbezit. Ayavire passt de bal zonder na te denken. Norambuena heeft problemen om de bal te vangen. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:4

15e minuut.
Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino geeft de bal voor. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales draait met de bal, schiet en ... Espejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:5

15e minuut.
Santa María rent richting de bal. Santa María passt de bal met de wreef. Norambuena probeert de bal aan de voet te houden. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kabut passt de bal zonder na te denken. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis speelt de bal door. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Victorino is nu in balbezit. Victorino passt de bal in één keer door. Tamara is nu in balbezit. Tamara haalt uit met een fantastische trap. Espejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:6

23e minuut.
Tamara geeft een lange en hoge pass. Huilcamán speelt de bal door. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntailakis onderschept slim de pass. Ntailakis geeft de bal voor. Espejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bardales rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ntailakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Espejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara probeert naar een medespeler te passen. Victorino is nu in balbezit. Victorino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huilcamán de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:7

37e minuut.
Victorino met een sublieme pass. Rain bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara onderschept slim de pass. Tamara draait met de bal, schiet en ... Espejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:8

39e minuut.
Tamara krijgt zijn hoofd ertegen. Rain heeft problemen om de bal te vangen. Bardales rent richting de bal. Bardales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:9

41e minuut.
Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino rent richting de bal. Victorino geeft een hoge lob. Bardales rent richting de bal. Bardales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:10

44e minuut.
Bardales passt de bal met de wreef. Ntailakis rent richting de bal. Ntailakis passt de bal in één keer door. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RivaL 82%, Autistas FC 18%.
RivaL - Autistas FC 0:10

46e minuut.
Scânteianu met een sublieme pass. Ntailakis probeert naar een medespeler te passen. Ayavire rent richting de bal. Tamara onderschept slim de pass. Tamara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kabut probeert naar een medespeler te passen. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis passt de bal in één keer door. Bardales is nu in balbezit. Bardales haalt uit met een fantastische trap. Espejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espejo speelt de bal door. Victorino geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Espejo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:11

52e minuut.
Tamara rent richting de bal. Tamara met een sublieme pass. Bardales rent richting de bal. Bardales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:12

53e minuut.
Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntailakis geeft een hoge lob. Daar is Norambuena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardales is nu in balbezit. Bardales schiet op doel. Espejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Klungelig pakt Ayavire de bal. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis passt de bal zonder na te denken. Tamara rent richting de bal. Tamara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bardales is nu in balbezit. Bardales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:13

61e minuut.
Kabut verovert de bal door een tackle van achteren. Kabut geeft de bal voor. Klungelig pakt Rain de bal. Bardales rent richting de bal. Bardales haalt uit met een fantastische trap. Espejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino rent richting de bal. Victorino passt de bal zonder na te denken. Tamara is nu in balbezit. Tamara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sobrino Sáez onderschept slim de pass. Sobrino Sáez geeft de bal voor. Bardales heeft problemen om de bal te vangen. Tamara rent richting de bal. Tamara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kabut kopt de bal weg. Ntailakis rent richting de bal. Ntailakis geeft een lange en hoge pass. Tamara rent richting de bal. Tamara haalt uit met een fantastische trap. Espejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Autistas FC 0:14

76e minuut.
Guyot is nu in balbezit. Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski geeft een lange en hoge pass. Tamara is nu in balbezit. Tamara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Céspedes kopt de bal weg. Klungelig pakt Victorino de bal. Victorino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tamara de bal. Tamara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Bardales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RivaL 91%, Autistas FC 9%.
RivaL - Autistas FC 0:14