Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:20
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Night Night Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1489
Night Night Ettington Rovers
night-1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker is nu in balbezit. Vulpeş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vulpeş krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Đilas probeert naar een medespeler te passen. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonds is nu in balbezit. Sobis onderschept slim de pass. Sobis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Stringer rent richting de bal. Stringer passt de bal met de wreef. Lombardo is nu in balbezit. Sobis onderschept slim de pass. Sobis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vulpeş is nu in balbezit. Vulpeş speelt de bal door. Sobis rent richting de bal. Đilas rent richting de bal. Đilas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vulpeş passt de bal in één keer door. Stringer rent richting de bal. Đilas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sobis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Barmby kopt de bal weg. Đilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Đilas passt de bal met de wreef. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Night Night - Ettington Rovers 1:0

25e minuut.
Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby geeft een lange en hoge pass. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Đilas rent richting de bal. Đilas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wojtaś passt de bal zonder na te denken. Vulpeş rent richting de bal. Met opzet legt Sellars zijn tegenspeler op de grond. Sellars krijgt een gele kaart. Vulpeş raakt geblesseerd tijdens het duel. Solli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sobis kopt de bal weg. Đilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Đilas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vulpeş is nu in balbezit. Vulpeş passt de bal zonder na te denken. Đilas probeert naar een medespeler te passen. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lombardo rent richting de bal. Lombardo geeft een hoge lob. Daar is Heskey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Night Night 34%, Ettington Rovers 66%.
Night Night - Ettington Rovers 1:0

75e minuut.
Girolami geeft een hoge lob. Bonds heeft problemen om de bal te vangen. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap geeft de bal voor. Barmby geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Night Night 39%, Ettington Rovers 61%.
Night Night - Ettington Rovers 1:0