Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:20
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: AFC Tealios Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1318
trickshots WatlingBoys
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Inworp. Wilson met een snelle inworp. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. Buckley probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Scott met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal zonder na te denken. Buckley rent richting de bal. Buckley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Condor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neville is nu in balbezit. Neville geeft een lange en hoge pass. Nash rent richting de bal. Nash haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Condor de bal. Wilson rent richting de bal. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. Cantona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wallace de bal. Buckley rent richting de bal. Buckley haalt uit met een fantastische trap. Cantona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
trickshots - WatlingBoys 1:0

20e minuut.
Buckley rent richting de bal. Collymore rent richting de bal. Buckley maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Buckley naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Wilson met de inworp. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Neville is nu in balbezit. Cook onderschept slim de pass. Cook draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
trickshots - WatlingBoys 2:0

40e minuut.
Marsh met de inworp. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel. Wilson springt en kopt de bal. Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Cantona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trickshots 50%, WatlingBoys 50%.
trickshots - WatlingBoys 2:0

48e minuut.
Condor rent richting de bal. Wilson is nu in balbezit. Wilson met een sublieme pass. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gerrard Owen de bal onder controle te krijgen. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cantona met een harde bal richting middenveld. Bradley speelt de bal door. Fletcher heeft problemen om de bal te vangen. Marsh rent richting de bal. Marsh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trickshots - WatlingBoys 3:0

58e minuut.
Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Barnes is nu in balbezit. Barnes speelt de bal door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
trickshots - WatlingBoys 4:0

75e minuut.
Costa rent richting de bal. Scott onderschept slim de pass. Scott passt de bal met de wreef. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Cantona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Cook draait met de bal, schiet en ... Gerrard Owen is nu in balbezit. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trickshots - WatlingBoys 5:0

87e minuut.
Condor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marsh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. Cantona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trickshots 33%, WatlingBoys 67%.
trickshots - WatlingBoys 5:0