Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adwick Park Rangers Pogboom
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 25.1
waardeloos Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Savage met een harde bal richting middenveld. Littler kopt de bal weg. Howell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Nicholls speelt de bal door. Black rent richting de bal. Black speelt de bal door. Murphy is nu in balbezit. Murphy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Murphy met een sublieme pass. Waddle heeft problemen om de bal te vangen. Waddle geeft de bal voor. Gascоigne controleert de bal met de borst. Gascоigne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Savage trapt de bal weg van het doel. Littler is nu in balbezit. Dempsey met een sublieme pass. Murphy rent richting de bal. Murphy schiet op doel. Crouch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chabot kopt de bal weg. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Black schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adwick Park Rangers 52%, Pogboom 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adwick Park Rangers - Pogboom 0:0

49e minuut.
Dempsey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thomas komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Booth probeert naar een medespeler te passen. Howell rent richting de bal. Howell met een sublieme pass. Cohen is nu in balbezit. Cohen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Thomas met een sublieme pass. Fabregas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabregas probeert naar een medespeler te passen. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Murphy onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fabregas de bal. Murphy rent richting de bal. Fabregas is nu in balbezit. Fabregas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo geeft de bal voor. Inworp. Keown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabregas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Russo speelt de bal door. Winchester is nu in balbezit. Howell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Howell krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Russo geeft de bal voor. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Southall zijn tegenspeler op de grond. Southall krijgt een gele kaart. Cohen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Littler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Waddle speelt de bal door. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley probeert naar een medespeler te passen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adwick Park Rangers - Pogboom 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adwick Park Rangers 49%, Pogboom 51%.
Adwick Park Rangers - Pogboom 0:1