Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligan Harry Canary Youngstars
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Schоles bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schоles raakt geblesseerd tijdens het duel. Schоles met een snel genomen vrije trap. Daar is Redmond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redmond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lombardo is nu in balbezit. Lombardo geeft de bal voor. Schоles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shields rent richting de bal. Shields schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Lombardo geeft een hoge lob. Wright kopt de bal weg. Redmond is nu in balbezit. Redmond haalt uit met een fantastische trap. Howell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Canary Youngstars 0:1

20e minuut.
Waddlе rent richting de bal. Stardust onderschept slim de pass. Stardust speelt de bal door. Holland rent richting de bal. Holland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Carrick is nu in balbezit. Carrick met een sublieme pass. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond schiet op doel. Lita probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Howell speelt de bal door. Daar is Livermore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redmond rent richting de bal. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland schiet op doel. Howell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Schоles geeft de bal voor. Wright is nu in balbezit. Wright passt de bal in één keer door. Redmond rent richting de bal. Redmond schiet op doel. Howell bokst de bal weg.

32e minuut.
Garbutt rent richting de bal. Holland verovert de bal door een tackle van achteren. Holland speelt de bal door. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond schiet op doel. Howell bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Holland de bal. Waddlе verovert de bal door een tackle van achteren. Waddlе passt de bal in één keer door. Carrick rent richting de bal. Carrick geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 61%, Canary Youngstars 39%.
Hooligan Harry - Canary Youngstars 0:1

47e minuut.
Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbutt onderschept slim de pass. Stardust onderschept slim de pass. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Stardust met de inworp. Klungelig pakt Carrick de bal. Carrick geeft de bal voor. Redmond is nu in balbezit. Redmond haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Livermore verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore passt de bal zonder na te denken. Shields is nu in balbezit. Shields draait met de bal, schiet en ... Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hooligan Harry - Canary Youngstars 1:1

61e minuut.
Channon komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stardust met een snelle inworp. Darwin rent richting de bal. Darwin passt de bal zonder na te denken. Channon bereikt de bal nog maar net als eerste. Channon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Canary Youngstars 1:2

73e minuut.
Doeltrap. Howell trapt de bal weg. Carrick kopt de bal weg. Channon is nu in balbezit. Channon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stardust heeft problemen om de bal te vangen. Wright rent richting de bal. Wright passt de bal met de wreef. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields passt de bal in één keer door. Channon probeert naar een medespeler te passen. Wright is nu in balbezit. Wright geeft een lange en hoge pass. Howell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Livermore is nu in balbezit. Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson onderschept slim de pass. Livermore verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 63%, Canary Youngstars 37%.
Hooligan Harry - Canary Youngstars 1:2