Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:21
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Cozy Beavers Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2761
Cozy Beavers Nathan FC 23
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 34
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Batty onderschept slim de pass. Batty speelt de bal door. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bean bereikt de bal nog maar net als eerste. Bean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bean rent richting de bal. Bean passt de bal met de wreef. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke verovert de bal door een tackle van achteren. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marheineke rent richting de bal. Marheineke passt de bal in één keer door. Bean is nu in balbezit. Bean draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Curd passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Batty de bal. Cram probeert naar een medespeler te passen. Soprano is nu in balbezit. Soprano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Redknapp probeert naar een medespeler te passen. Juninho rent richting de bal. Juninho speelt de bal door. Bean is nu in balbezit. Bean draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozy Beavers 60%, Nathan FC 23 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cozy Beavers - Nathan FC 23 0:0

58e minuut.
Fenwick met een sublieme pass. Daar is Redknapp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redknapp met een sublieme pass. Bean is nu in balbezit. Bean draait met de bal, schiet en ... Kowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke onderschept slim de pass. Trippier rent richting de bal. Marheineke onderschept slim de pass. Marheineke draait met de bal, schiet en ... Kowalski bokst de bal weg. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozy Beavers - Nathan FC 23 0:1

76e minuut.
Bean is nu in balbezit. Trippier rent richting de bal. Bean onderschept slim de pass. Bean passt de bal in één keer door. Marheineke rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozy Beavers - Nathan FC 23 0:2

80e minuut.
Redknapp speelt de bal door. Daar is Marheineke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole is nu in balbezit. Bean verovert de bal door een tackle van achteren. Bean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Watson kopt de bal weg. Klungelig pakt Lockheart de bal. Cram is nu in balbezit. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Soprano is nu in balbezit. Soprano speelt de bal door. Marheineke rent richting de bal. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Juninho rent richting de bal. Soprano verovert de bal door een tackle van achteren. Soprano speelt de bal door. Daar is Marheineke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marheineke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozy Beavers 72%, Nathan FC 23 28%.
Cozy Beavers - Nathan FC 23 0:2