Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wingate Hawkers Blitzkrieg Wonderers
Normal Tactiek Hacked
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 32.7
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Marek is nu in balbezit. Marek heeft problemen om de bal te vangen. Harper is nu in balbezit. Marek onderschept slim de pass. Marek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Silverman geeft een hoge lob. Inworp. Gzowski met de inworp. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Hawkers - Blitzkrieg Wonderers 0:1

16e minuut.
Pesoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Edozie is nu in balbezit. Pesoa verovert de bal door een tackle van achteren. Kusznir rent richting de bal. Kusznir schiet op doel. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gzowski is nu in balbezit. Gzowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kusznir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Beardsley met de inworp. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir onderschept slim de pass. Pesoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Giudici probeert naar een medespeler te passen. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski passt de bal zonder na te denken. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molkowski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Taylor met een snelle inworp. Harper rent richting de bal. Kusznir onderschept slim de pass. Kusznir geeft een hoge lob. Marek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Hawkers 86%, Blitzkrieg Wonderers 14%.
Wingate Hawkers - Blitzkrieg Wonderers 0:1

46e minuut.
Wlazłowicz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wlazłowicz met een snelle inworp. Kusznir rent richting de bal. Kusznir passt de bal met de wreef. Marek rent richting de bal. Marek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Hawkers - Blitzkrieg Wonderers 0:2

52e minuut.
Inworp. Basiaga komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Dirksen rent richting de bal. Dirksen met een sublieme pass. Silverman heeft problemen om de bal te vangen. Basiaga is nu in balbezit. Basiaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Hawkers - Blitzkrieg Wonderers 0:3

56e minuut.
Klungelig pakt Beardsley de bal. Dirksen rent richting de bal. Dirksen passt de bal met de wreef. Basiaga is nu in balbezit. Basiaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gzowski met een snelle inworp. Dirksen is nu in balbezit. Dirksen passt de bal zonder na te denken. Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Hawkers - Blitzkrieg Wonderers 0:4

68e minuut.
Wright-Phillips rent richting de bal. Molkowski onderschept slim de pass. Molkowski geeft een hoge lob. Kusznir is nu in balbezit. Kusznir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Hawkers - Blitzkrieg Wonderers 0:5

73e minuut.
Beardsley kopt de bal weg. Klungelig pakt Pearson de bal. McAllister speelt de bal door. Kusznir rent richting de bal. Kusznir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stevens met een sublieme pass. Brazil kopt de bal weg. Kusznir rent richting de bal. Kusznir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. den Edel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kusznir onderschept slim de pass. Taylor met een sublieme pass. Silverman is nu in balbezit. Basiaga onderschept slim de pass. Basiaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Taylor met een sublieme pass. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir met een sublieme pass. den Edel is nu in balbezit. den Edel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Hawkers 76%, Blitzkrieg Wonderers 24%.
Wingate Hawkers - Blitzkrieg Wonderers 0:5