Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hashtag of Wight harwich fc
Normal Tactiek 451
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 31.5
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Plummer is nu in balbezit. Plummer geeft de bal voor. Lesur probeert naar een medespeler te passen. Gerrard Suarez is nu in balbezit. Gerrard Suarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Serbezov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair geeft een hoge lob. Gerrard Suarez heeft problemen om de bal te vangen. Gerrard Suarez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Worrall rent richting de bal. Gerrard Suarez verovert de bal door een tackle van achteren. Serbezov rent richting de bal. Serbezov haalt uit met een fantastische trap. Brown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashtag of Wight - harwich fc 0:1

25e minuut.
Moore rent richting de bal. Fajardo rent richting de bal. Moore onderschept slim de pass. Moore draait met de bal, schiet en ... Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hashtag of Wight - harwich fc 1:1

27e minuut.
Serbezov probeert naar een medespeler te passen. Sinclair geeft een hoge lob. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez onderschept slim de pass. Gerrard Suarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashtag of Wight - harwich fc 1:2

30e minuut.
Bruyne rent richting de bal. Serbezov verovert de bal door een tackle van achteren. Serbezov passt de bal met de wreef. Gerrard Suarez is nu in balbezit. Gerrard Suarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Eastwood rent richting de bal. Eastwood met een sublieme pass. Serbezov speelt de bal door. Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez haalt uit met een fantastische trap. Bourne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Booth met de inworp. Lesur probeert naar een medespeler te passen. Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nethercott de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bruyne is nu in balbezit. Serbezov verovert de bal door een tackle van achteren. Serbezov met een sublieme pass. Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Devonshire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fajardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fajardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gerrard Suarez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Worrall passt de bal in één keer door. Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe rent richting de bal. Gerrard Suarez onderschept slim de pass. Gerrard Suarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lesur is nu in balbezit. Lesur passt de bal in één keer door. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerrard Suarez verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard Suarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashtag of Wight - harwich fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashtag of Wight 68%, harwich fc 32%.
Hashtag of Wight - harwich fc 1:3

75e minuut.
Serbezov rent richting de bal. Serbezov geeft een lange en hoge pass. Dunn heeft problemen om de bal te vangen. Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez draait met de bal, schiet en ... Bourne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashtag of Wight - harwich fc 1:4

90e minuut.
Mackenzie probeert de bal met de borst te controleren. Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nethercott de bal. Lesur is nu in balbezit. Lesur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashtag of Wight 63%, harwich fc 37%.
Hashtag of Wight - harwich fc 1:4