Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Point-Noire FC The Foxes.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 25.4
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Clemence geeft de bal voor. Oliver kopt de bal weg. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Bonzan is nu in balbezit. Bonzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Point-Noire FC - The Foxes. 0:1

11e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Jiménez kopt de bal weg. Miccoli is nu in balbezit. Bonzan rent richting de bal. Bonzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Point-Noire FC - The Foxes. 0:2

18e minuut.
Williams rent richting de bal. McAllister begaat een overtreding. Williams is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Williams zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonzan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Darwin verovert de bal door een tackle van achteren. Miccoli rent richting de bal. Miccoli passt de bal in één keer door. Bonzan is nu in balbezit. Bonzan haalt uit met een fantastische trap. Dench bokst de bal weg. Bonzan is nu in balbezit. Bonzan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. McAllister rent richting de bal. McAllister passt de bal met de wreef. Fredricson rent richting de bal. Fredricson geeft een hoge lob. Dench probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Point-Noire FC 52%, The Foxes. 48%.
Point-Noire FC - The Foxes. 0:2

61e minuut.
Jiménez passt de bal met de wreef. Clemence is nu in balbezit. Clemence passt de bal zonder na te denken. Bonzan rent richting de bal. Bonzan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Williams geeft de bal voor. Oliver geeft een hoge lob. Constable kopt de bal weg. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Howson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Johnson trapt de bal weg. Jiménez kopt de bal weg. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzan verovert de bal door een tackle van achteren. Bonzan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Oliver speelt de bal door. Clemence rent richting de bal. Clemence geeft een lange en hoge pass. Miccoli rent richting de bal. Miccoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
McAllister verovert de bal door een tackle van achteren. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal met de wreef. Bonzan rent richting de bal. Bonzan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
McAllister kopt de bal weg. Clemence is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Law. Law krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemence onderschept slim de pass. Bonzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Point-Noire FC 74%, The Foxes. 26%.
Point-Noire FC - The Foxes. 0:2