Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:21
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Conflux Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2813
Conflux Oxford United F.C.
Normal Tactiek OXF
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Musiala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dworczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Albany rent richting de bal. Albany geeft een hoge lob. Williams probeert naar een medespeler te passen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Williams is nu in balbezit. Daar is Gabrillargues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams rent richting de bal. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rowe is nu in balbezit. Williams onderschept slim de pass. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer passt de bal met de wreef. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams probeert naar een medespeler te passen. Gabrillargues heeft problemen om de bal te vangen. Gabrillargues schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Dawkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conflux - Oxford United F.C. 0:1

23e minuut.
Williams controleert de bal met de borst. Rowe is nu in balbezit. Ferres probeert naar een medespeler te passen. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Musiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer speelt de bal door. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conflux - Oxford United F.C. 0:2

27e minuut.
Coteanu geeft de bal voor. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conflux - Oxford United F.C. 0:3

29e minuut.
Ferres kopt de bal weg. Rowe probeert de bal met de borst te controleren. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dawkins trapt de bal weg van het doel. Dworczak kopt de bal weg. Schweizer speelt de bal door. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. Dawkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dworczak is nu in balbezit. Dworczak geeft de bal voor. Rowe kan de bal niet met de borst controleren. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams passt de bal zonder na te denken. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conflux - Oxford United F.C. 0:4

37e minuut.
Inworp. Rnić met de inworp. Dworczak heeft problemen om de bal te vangen. Dworczak geeft de bal voor. Williams springt en kopt de bal. Dawkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ferres rent richting de bal. Ferres geeft een lange en hoge pass. Rowe probeert de bal met de borst te controleren. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hobbs met een harde bal richting middenveld. Rnić kopt de bal weg. Klungelig pakt James de bal. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues schiet op doel. Dawkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conflux 81%, Oxford United F.C. 19%.
Conflux - Oxford United F.C. 0:4

47e minuut.
Rowe probeert de bal met de borst te controleren. Musiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak begaat een overtreding. Dworczak krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Coteanu met een sublieme pass. Williams controleert de bal met de borst. Williams passt de bal zonder na te denken. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rnić kopt de bal weg. Schweizer rent richting de bal. Schweizer passt de bal met de wreef. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conflux - Oxford United F.C. 0:5

53e minuut.
Tremble probeert de bal aan de voet te houden. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer geeft de bal voor. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rnić passt de bal zonder na te denken. Dworczak probeert naar een medespeler te passen. Gabrillargues is nu in balbezit. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Dawkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ferres probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gabrillargues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrillargues speelt de bal door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kilman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robson komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Ferres de bal onder controle te krijgen. Baldwin is nu in balbezit. Ferres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferres krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dawkins trapt de bal weg. Ferres kopt de bal weg. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ... Dawkins bokst de bal weg. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conflux - Oxford United F.C. 0:6

73e minuut.
Gotsis passt de bal met de wreef. Daar is Gabrillargues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musiala rent richting de bal. Gabrillargues onderschept slim de pass. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conflux - Oxford United F.C. 0:7

76e minuut.
Gabrillargues is nu in balbezit. Henderson begaat een overtreding. Gabrillargues raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schiet op doel. Klungelig pakt Gabrillargues de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Williams kopt de bal weg. Daar is Hobbs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conflux - Oxford United F.C. 0:8

88e minuut.
Schweizer geeft een hoge lob. Dworczak kopt de bal weg. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. Dawkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Henderson geeft een lange en hoge pass. Daar is Baldwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinetti geeft een hoge lob. Gabrillargues maakt een snoekduik en kopt de bal. Dawkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conflux 74%, Oxford United F.C. 26%.
Conflux - Oxford United F.C. 0:8