Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:21
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Samisdabes Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2865
Samisdabes Wooden Spoon Warriors
Normal Tactiek 523 free flowing
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 33.2
slecht Schieten goed
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen goed


15e minuut.
Marchal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Edozie de bal. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Gazza Lineker onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sturridge rent richting de bal. Sturridge passt de bal met de wreef. Howson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sturridge probeert naar een medespeler te passen. Marchal rent richting de bal. Marchal met een sublieme pass. Romaszko is nu in balbezit. Romaszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kicuła met een sublieme pass. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko passt de bal met de wreef. Mysiak rent richting de bal. Mysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Wooden Spoon Warriors 0:1

37e minuut.
Mysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mysiak probeert naar een medespeler te passen. Kicuła is nu in balbezit. Romaszko is nu in balbezit. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Wooden Spoon Warriors 0:2

39e minuut.
Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker passt de bal met de wreef. Marchal speelt de bal door. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Wooden Spoon Warriors 0:3

42e minuut.
Edozie rent richting de bal. Sturridge verovert de bal door een tackle van achteren. Sturridge speelt de bal door. Daar is Romaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Wooden Spoon Warriors 0:4

44e minuut.
Defoe passt de bal in één keer door. Sturridge is nu in balbezit. Sturridge met een sublieme pass. Romaszko rent richting de bal. Romaszko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Edozie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Noble probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Wooden Spoon Warriors 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes 80%, Wooden Spoon Warriors 20%.
Samisdabes - Wooden Spoon Warriors 0:5

47e minuut.
Edozie rent richting de bal. Romaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas rent richting de bal. Romaszko onderschept slim de pass. Romaszko draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Vojvoda geeft een hoge lob. Romaszko is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gazza Lineker ... Strafschop! Romaszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marchal kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Romaszko rent richting de bal. Marchal is nu in balbezit. Marchal probeert naar een medespeler te passen. Mysiak rent richting de bal. Mysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Opriţa geeft een hoge lob. Mysiak rent richting de bal. Mysiak probeert naar een medespeler te passen. Romaszko rent richting de bal. Romaszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sellars heeft problemen om de bal te vangen. Sturridge is nu in balbezit. Sturridge passt de bal met de wreef. Mysiak rent richting de bal. Mysiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sturridge geeft een hoge lob. Kicuła is nu in balbezit. Kicuła geeft een hoge lob. Romaszko rent richting de bal. Romaszko schiet op doel. Noble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchal rent richting de bal. Howson verovert de bal door een tackle van achteren. Howson geeft de bal voor. Sturridge rent richting de bal. Sturridge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kicuła met een sublieme pass. Marchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchal passt de bal zonder na te denken. Romaszko rent richting de bal. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Wooden Spoon Warriors 0:6

80e minuut.
Sellars passt de bal zonder na te denken. Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mysiak passt de bal in één keer door. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Edozie rent richting de bal. Sturridge onderschept slim de pass. Sturridge speelt de bal door. Mysiak rent richting de bal. Mysiak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Opriţa geeft een lange en hoge pass. Daar is Romaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchal is nu in balbezit. Marchal haalt uit met een fantastische trap. Howson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Wooden Spoon Warriors 0:7

88e minuut.
Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge geeft de bal voor. Klungelig pakt Marchal de bal. Romaszko rent richting de bal. Romaszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kicuła geeft een lange en hoge pass. Sturridge rent richting de bal. Edozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge verovert de bal door een tackle van achteren. Sturridge geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes 81%, Wooden Spoon Warriors 19%.
Samisdabes - Wooden Spoon Warriors 0:7