Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesham Railwaymen The Black Mages
Normal Tactiek 4-3-3
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.2 gemiddelde waardering 46.1
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Thomson is nu in balbezit. McPherson speelt de bal door. Thomson probeert de bal aan de voet te houden. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Hammer de bal. Rudd bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson verovert de bal door een tackle van achteren. Petchy is nu in balbezit. Petchy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Petchy controleert de bal met de borst. Wark is nu in balbezit. Petchy onderschept slim de pass. Petchy probeert naar een medespeler te passen. Arizmendi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:2

7e minuut.
Petchy verovert de bal door een tackle van achteren. Petchy probeert naar een medespeler te passen. Onetto met een sublieme pass. Arizmendi is nu in balbezit. Kubič met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kubič verovert de bal door een tackle van achteren. Kubič probeert naar een medespeler te passen. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi draait met de bal, schiet en ... Tremble maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:3

18e minuut.
Thomson is nu in balbezit. Burduşel onderschept slim de pass. Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Hammer is nu in balbezit. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Tremble bokst de bal weg. Klungelig pakt Collier de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:4

22e minuut.
McPherson geeft een hoge lob. Petchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Petchy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arizmendi de bal. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap. Tremble kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hammer krijgt zijn hoofd ertegen. Tremble probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. McPherson met de inworp. Burduşel geeft de bal voor. Hammer maakt een snoekduik en kopt de bal. Tremble maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:5

23e minuut.
Petchy is nu in balbezit. Petchy passt de bal in één keer door. Collier bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Arizmendi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:6

31e minuut.
Kubič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burduşel is nu in balbezit. Burduşel geeft een lange en hoge pass. Petchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Petchy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:7

33e minuut.
Menicatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicatti geeft een hoge lob. Petchy rent richting de bal. Daar is Arizmendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizmendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:8

35e minuut.
Vutt is nu in balbezit. Vutt speelt de bal door. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel. Hyde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kubič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burduşel rent richting de bal. Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
McPherson met een snelle inworp. Burduşel heeft problemen om de bal te vangen. McPherson geeft de bal voor. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:9

41e minuut.
Rudd bereikt de bal nog maar net als eerste. Petchy verovert de bal door een tackle van achteren. Petchy probeert naar een medespeler te passen. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi schiet op doel. Tremble bokst de bal weg. Kubič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalina komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Doeltrap. Huszti komt het veld opgelopen. Barcă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 87%, The Black Mages 13%.
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:9

46e minuut.
Kalina met een sublieme pass. Daar is McPherson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPherson geeft een hoge lob. Barcă rent richting de bal. Barcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă schiet op doel. Tremble probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:10

48e minuut.
Kalina geeft de bal voor. Petchy kopt de bal weg. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:11

49e minuut.
McPherson onderschept slim de pass. McPherson probeert naar een medespeler te passen. Kalina is nu in balbezit. Kalina geeft een lange en hoge pass. Huszti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:12

51e minuut.
Dodd kopt de bal weg. Inworp. McPherson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalina rent richting de bal. Kalina geeft een lange en hoge pass. Tremble kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barcă heeft problemen om de bal te vangen. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:13

57e minuut.
Wark passt de bal met de wreef. Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft de bal voor. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:14

58e minuut.
Rudd passt de bal met de wreef. Kalina is nu in balbezit. Kalina met een sublieme pass. Huszti rent richting de bal. Huszti schiet op doel. Tremble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kalina is nu in balbezit. Kalina passt de bal in één keer door. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă haalt uit met een fantastische trap. Tremble maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:15

62e minuut.
Dodd kopt de bal weg. Petchy rent richting de bal. Hyde begaat een overtreding. Hyde krijgt een gele kaart. Petchy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petchy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:16

69e minuut.
Inworp. Vutt met een snelle inworp. McPherson met een sublieme pass. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:17

70e minuut.
Kalina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burduşel speelt de bal door. Kalina geeft een lange en hoge pass. Huszti maakt een snoekduik en kopt de bal. Tremble probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:18

72e minuut.
Tremble trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalina met de inworp. Burduşel heeft problemen om de bal te vangen. Burduşel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Kalina geeft een lange en hoge pass. Petchy kopt de bal weg. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Kalina kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyer de bal. Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dodd is nu in balbezit. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petchy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petchy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
McPherson geeft een hoge lob. Hyde kopt de bal weg. Klungelig pakt Rudd de bal. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
McPherson heeft problemen om de bal te vangen. McPherson passt de bal zonder na te denken. Petchy probeert naar een medespeler te passen. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 81%, The Black Mages 19%.
Chesham Railwaymen - The Black Mages 0:18