Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lumley Warriors F.C Warta Zawiercie
Normal Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 47.2
poor Schieten solid
poor Passen solid
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Harrison onderschept slim de pass. Harrison geeft een lange en hoge pass. Dolibowski met een sublieme pass. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Anderson rent richting de bal. Minh Khải onderschept slim de pass. Minh Khải speelt de bal door. Daszek rent richting de bal. Daszek schiet op doel. Black verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:1

15e minuut.
Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrison onderschept slim de pass. Harrison met een sublieme pass. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Żmuda passt de bal in één keer door. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Daszek is nu in balbezit. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:2

21e minuut.
Barkley met een sublieme pass. Klungelig pakt Mansfield de bal. Abutalıbov onderschept slim de pass. Abutalıbov geeft een lange en hoge pass. Daszek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daszek verovert de bal door een tackle van achteren. Daszek probeert naar een medespeler te passen. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski schiet op doel. Black kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:3

29e minuut.
Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski passt de bal in één keer door. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Black maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:4

31e minuut.
Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bishop zijn tegenspeler op de grond. Dolibowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Escalona zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski geeft een lange en hoge pass. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:5

34e minuut.
Inworp. Marydziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải geeft de bal voor. Escalona springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:6

36e minuut.
Abutalıbov geeft een hoge lob. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Daszek is nu in balbezit. Daszek draait met de bal, schiet en ... Black verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:7

38e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley passt de bal met de wreef. Harrison heeft problemen om de bal te vangen. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ... Black probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Grzenkowski geeft de bal voor. Inworp. Anderson met de inworp. Collymore rent richting de bal. Collymore geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lumley Warriors 78%, F.C Warta Zawiercie 22%.
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:7

46e minuut.
Dolibowski speelt de bal door. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ... Black kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Dolibowski met een sublieme pass. Escalona rent richting de bal. Escalona passt de bal zonder na te denken. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:8

52e minuut.
Daszek geeft een hoge lob. Barkley rent richting de bal. Barkley geeft een hoge lob. Żmuda rent richting de bal. Żmuda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski geeft een lange en hoge pass. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:9

55e minuut.
Minh Khải geeft een hoge lob. Barkley verovert de bal door een tackle van achteren. Abutalıbov kopt de bal weg. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Black trapt de bal weg. Dolibowski kopt de bal weg. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Dolibowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolibowski passt de bal in één keer door. Daszek rent richting de bal. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:10

66e minuut.
Guerra komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Solanke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Minh Khải met de inworp. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bishop rent richting de bal. Bishop geeft een lange en hoge pass. Daszek probeert de bal met de borst te controleren. Daszek draait met de bal, schiet en ... Black maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cohen rent richting de bal. Marydziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen begaat een overtreding. Cohen krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov geeft een hoge lob. Cohen kopt de bal weg. Żmuda rent richting de bal. Żmuda geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:11

88e minuut.
Mansfield heeft problemen om de bal te vangen. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov passt de bal met de wreef. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daszek rent richting de bal. Minh Khải is nu in balbezit. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải onderschept slim de pass. Minh Khải draait met de bal, schiet en ... Black probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lumley Warriors 77%, F.C Warta Zawiercie 23%.
lumley Warriors - F.C Warta Zawiercie 0:11