Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:22
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Aston VilIa Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Aston VilIa Universitatea Craiova FC
433 Tactiek new
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Lomas rent richting de bal. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski met een sublieme pass. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Przewłocki kopt de bal weg. Daar is Deco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sestini speelt de bal door. Klungelig pakt Siewkowski de bal. Siewkowski schiet op doel. Bentley bokst de bal weg.

3e minuut.
Lomas rent richting de bal. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos speelt de bal door. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski schiet op doel. Bentley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crăcilă neemt de hoekschop. Siewkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:1

6e minuut.
Siewkowski onderschept slim de pass. Siewkowski passt de bal in één keer door. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. Bentley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:2

12e minuut.
Lomas passt de bal zonder na te denken. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski passt de bal met de wreef. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Beckһam passt de bal zonder na te denken. Strachan probeert de bal aan de voet te houden. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Siewkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski haalt uit met een fantastische trap. Bentley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:3

16e minuut.
Lomas speelt de bal door. Przewłocki is nu in balbezit. Przewłocki passt de bal in één keer door. Daar is Siewkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:4

17e minuut.
Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos speelt de bal door. Przewłocki met een sublieme pass. Daar is Siewkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Przewłocki passt de bal in één keer door. Sestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini met een sublieme pass. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Przewłocki passt de bal zonder na te denken. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini onderschept slim de pass. Sestini geeft een hoge lob. Siewkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:5

20e minuut.
Strachan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăcilă met de inworp. Villalobos speelt de bal door. Przewłocki speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Doeltrap. Bentley trapt de bal weg van het doel. Crăcilă met een sublieme pass. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. Bentley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Siewkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przewłocki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beckһam de bal. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaroszewski heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cahill rent richting de bal. Stroe onderschept slim de pass. Stroe geeft een hoge lob. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Bentley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:6

27e minuut.
Lomas passt de bal in één keer door. Siewkowski is nu in balbezit. Stevens rent richting de bal. Siewkowski onderschept slim de pass. Siewkowski schiet op doel. Bentley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sestini zal de hoekschop nemen. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Bentley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:7

30e minuut.
Crăcilă passt de bal in één keer door. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. Beckһam probeert de bal aan de voet te houden. Bentley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:8

34e minuut.
Crăcilă passt de bal met de wreef. Jaroszewski is nu in balbezit. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sestini met een snelle inworp. Przewłocki kan de bal niet met de borst controleren. Przewłocki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Beckһam trapt de bal weg. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal met de wreef. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:9

40e minuut.
Hancock is nu in balbezit. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Przewłocki is nu in balbezit. Przewłocki probeert naar een medespeler te passen. Sestini probeert naar een medespeler te passen. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Przewłocki rent richting de bal. Przewłocki speelt de bal door. Sestini probeert naar een medespeler te passen. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bentley trapt de bal weg. Przewłocki controleert de bal met de borst. Przewłocki passt de bal met de wreef. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston VilIa 88%, Universitatea Craiova FC 12%.
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:9

46e minuut.
Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Przewłocki speelt de bal door. Siewkowski heeft problemen om de bal te vangen. Siewkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:10

49e minuut.
Przewłocki probeert naar een medespeler te passen. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski met een sublieme pass. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal in één keer door. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski schiet op doel. Hobbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Cahill de bal. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe passt de bal in één keer door. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:11

57e minuut.
Deco met een snelle inworp. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewłocki met een sublieme pass. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Stroe kopt de bal weg. Sestini rent richting de bal. Sestini passt de bal zonder na te denken. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:12

63e minuut.
Klungelig pakt Roberts de bal. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos passt de bal in één keer door. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hobbs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Bentley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:13

67e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Strachan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaroszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Siewkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:14

68e minuut.
Hobbs is nu in balbezit. Hobbs geeft een hoge lob. Sestini probeert naar een medespeler te passen. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Deco met een sublieme pass. Przewłocki speelt de bal door. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos geeft de bal voor. Siewkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bentley bokst de bal weg. Jaroszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:15

72e minuut.
Siewkowski rent richting de bal. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă geeft de bal voor. Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski haalt uit met een fantastische trap. Bentley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Sestini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean is nu in balbezit. Sestini onderschept slim de pass. Sestini geeft een lange en hoge pass. Siewkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:16

76e minuut.
Rashford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashford passt de bal in één keer door. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski schiet op doel. Bentley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:17

77e minuut.
Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill passt de bal in één keer door. Sestini speelt de bal door. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bentley trapt de bal weg van het doel. Przewłocki kopt de bal weg. Sestini geeft de bal voor. Daar is Jaroszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:18

81e minuut.
Hobbs geeft een hoge lob. Inworp. Sestini met een snelle inworp. Przewłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewłocki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Villalobos met een snelle inworp. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă geeft een hoge lob. Jaroszewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crăcilă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bentley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Siewkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Przewłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewłocki speelt de bal door. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski schiet op doel. Bentley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:19

90e minuut.
Sestini verovert de bal door een tackle van achteren. Sestini geeft de bal voor. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Bentley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston VilIa 87%, Universitatea Craiova FC 13%.
Aston VilIa - Universitatea Craiova FC 0:20