Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
charlton football club Hajduk Split
Normal Tactiek mrHighNarrow
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 44.7
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Perilla speelt de bal door. Golequente heeft problemen om de bal te vangen. Perilla speelt de bal door. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:1

6e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch geeft een hoge lob. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft de bal voor. Lowe probeert de bal met de borst te controleren. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:2

8e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed speelt de bal door. Klungelig pakt Golequente de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Part probeert de bal met de borst te controleren. Melamed rent richting de bal. Melamed passt de bal zonder na te denken. Daar is Dademasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:3

13e minuut.
Perilla met een sublieme pass. Guppy speelt de bal door. Muñoz rent richting de bal. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bryła met een sublieme pass. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed geeft een hoge lob. Dademasch springt en kopt de bal. Walton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:4

19e minuut.
Perilla passt de bal zonder na te denken. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente onderschept slim de pass. Golequente probeert de bal met de borst te controleren. Golequente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:5

20e minuut.
Bryła geeft een hoge lob. Muñoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popescu. Popescu krijgt een gele kaart. Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Melamed zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Golequente springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Melamed speelt de bal door. Perilla probeert naar een medespeler te passen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:6

26e minuut.
Melamed geeft een lange en hoge pass. Daar is Dademasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel. Walton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:7

29e minuut.
Guppy probeert naar een medespeler te passen. Melamed is nu in balbezit. Perilla met een sublieme pass. Dademasch kan de bal niet met de borst controleren. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... Walton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:8

34e minuut.
Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Walton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:9

35e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dademasch de bal. Dademasch schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Perilla rent richting de bal. Perilla passt de bal met de wreef. Golequente heeft problemen om de bal te vangen. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:10

37e minuut.
Perilla rent richting de bal. Perilla geeft een lange en hoge pass. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Walton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:11

38e minuut.
Parker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bryła de bal. Bryła geeft een hoge lob. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dademasch geeft een lange en hoge pass. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed passt de bal met de wreef. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:12

42e minuut.
Dademasch rent richting de bal. Dademasch geeft een hoge lob. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... Walton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:13

44e minuut.
Clarke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guppy probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muñoz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dademasch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charlton football club 83%, Hajduk Split 17%.
charlton football club - Hajduk Split 0:14

49e minuut.
Bišćan is nu in balbezit. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed probeert naar een medespeler te passen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kershaw trapt de bal weg van het doel. Inworp. Muñoz met een snelle inworp. Melamed geeft een lange en hoge pass. Golequente springt en kopt de bal. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Perilla is nu in balbezit. Perilla geeft een lange en hoge pass. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Guppy de bal. Muñoz speelt de bal door. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perilla neemt de hoekschop. Dademasch is nu in balbezit. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:15

57e minuut.
Melamed rent richting de bal. Melamed geeft de bal voor. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:16

58e minuut.
Bryła is nu in balbezit. Bryła passt de bal met de wreef. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Walton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:17

59e minuut.
Part speelt de bal door. Alexander-Arnold probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Part de bal. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Guppy is nu in balbezit. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz passt de bal in één keer door. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:18

65e minuut.
Parker is nu in balbezit. Melamed onderschept slim de pass. Melamed passt de bal met de wreef. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:19

67e minuut.
Perilla met de inworp. Melamed is nu in balbezit. Melamed geeft een hoge lob. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:20

70e minuut.
Popescu rent richting de bal. Melamed onderschept slim de pass. Melamed geeft een lange en hoge pass. Dademasch maakt een snoekduik en kopt de bal. Walton probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Walton trapt de bal weg. Bryła speelt de bal door. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Walton probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Lowe kopt de bal weg. Perilla is nu in balbezit. Perilla passt de bal in één keer door. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel. Walton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muñoz neemt de hoekschop. Perilla speelt de bal door. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een hoge lob. Kershaw kan de bal niet met de borst controleren. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Golequente passt de bal in één keer door. Muñoz rent richting de bal. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Hajduk Split 0:21

88e minuut.
Kershaw verovert de bal door een tackle van achteren. Kershaw geeft de bal voor. Bryła kopt de bal weg. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charlton football club 75%, Hajduk Split 25%.
charlton football club - Hajduk Split 0:21