Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:22
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Hallam City Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3070
Hallam City SQUEEZERS
Normal Tactiek MY PRECIOUS
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 47.9
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Gold rent richting de bal. Gold speelt de bal door. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:1

7e minuut.
Inworp. Gold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meriem met een sublieme pass. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:2

7e minuut.
Hargreaves rent richting de bal. O`Sullivan is nu in balbezit. Hargreaves onderschept slim de pass. Hargreaves schiet op doel. Amass probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Belbajid rent richting de bal. Smith rent richting de bal. Belbajid rent richting de bal. Smith is nu in balbezit. Smith haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Daar is Amass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smith de bal. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:3

15e minuut.
Gold met een sublieme pass. Belbajid heeft problemen om de bal te vangen. Belbajid geeft de bal voor. Hargreaves rent richting de bal. Hargreaves draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Gold kopt de bal weg. Klungelig pakt O`Sullivan de bal. Smith rent richting de bal. Smith schiet op doel. Reid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:4

22e minuut.
Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gold geeft de bal voor. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves schiet op doel. Reid bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Margaryan met de inworp. Meriem geeft een lange en hoge pass. Smith maakt een snoekduik en kopt de bal. Reid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:5

28e minuut.
Smith heeft problemen om de bal te vangen. Belbajid rent richting de bal. Belbajid passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hargreaves de bal. Hargreaves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:6

31e minuut.
Gold verovert de bal door een tackle van achteren. Gold met een sublieme pass. Klungelig pakt Hargreaves de bal. Smith rent richting de bal. Smith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Reid met een sublieme pass. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid speelt de bal door. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:7

34e minuut.
Musiala heeft problemen om de bal te vangen. Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Hargreaves is nu in balbezit. Smith rent richting de bal. Smith draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Duff probeert de bal aan de voet te houden. Hargreaves is nu in balbezit. Hargreaves speelt de bal door. Smith rent richting de bal. Smith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:8

38e minuut.
Paterson geeft een lange en hoge pass. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan geeft de bal voor. Hargreaves heeft problemen om de bal te vangen. Hargreaves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith passt de bal in één keer door. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:9

41e minuut.
Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith passt de bal zonder na te denken. Hargreaves is nu in balbezit. Smith rent richting de bal. Smith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:10

43e minuut.
Gold onderschept slim de pass. Gold geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Payet de bal. Smith is nu in balbezit. Smith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallam City 86%, SQUEEZERS 14%.
Hallam City - SQUEEZERS 0:11

46e minuut.
Belbajid passt de bal in één keer door. Błachaniec speelt de bal door. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan geeft een lange en hoge pass. Meriem geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Reid neemt vlug de vrije trap. Gold kopt de bal weg. Belbajid rent richting de bal. Belbajid draait met de bal, schiet en ... Reid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Amass bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith onderschept slim de pass. Smith haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hargreaves is nu in balbezit. Hargreaves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:12

53e minuut.
Duff met een sublieme pass. Gold rent richting de bal. Gold probeert naar een medespeler te passen. Smith is nu in balbezit. Smith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gold met de inworp. Meriem rent richting de bal. Meriem geeft een hoge lob. Hargreaves maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smith rent richting de bal. Smith draait met de bal, schiet en ... Reid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:13

57e minuut.
Reid trapt de bal weg van het doel. Daar is Meriem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriem speelt de bal door. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:14

58e minuut.
Cantоna speelt de bal door. Musiala heeft problemen om de bal te vangen. Smith is nu in balbezit. Smith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gold passt de bal met de wreef. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem passt de bal zonder na te denken. Smith is nu in balbezit. Smith draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:15

61e minuut.
Meriem met een snelle inworp. Gold is nu in balbezit. Gold passt de bal in één keer door. Smith is nu in balbezit. Smith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:16

62e minuut.
Amass geeft een lange en hoge pass. Bellone probeert de bal met de borst te controleren. Duff speelt de bal door. Hargreaves rent richting de bal. Hargreaves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:17

66e minuut.
Margaryan kopt de bal weg. Meriem rent richting de bal. Meriem passt de bal met de wreef. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meriem rent richting de bal. Meriem geeft een hoge lob. Hargreaves krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:18

72e minuut.
Błachaniec passt de bal in één keer door. Meriem rent richting de bal. Meriem geeft de bal voor. Klungelig pakt Smith de bal. Smith schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:19

73e minuut.
Meriem speelt de bal door. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solanke krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hargreaves is nu in balbezit. Hargreaves geeft de bal voor. Klungelig pakt Belbajid de bal. Belbajid schiet op doel. Reid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:20

77e minuut.
Reid met een sublieme pass. Gold kopt de bal weg. Smith probeert naar een medespeler te passen. Belbajid rent richting de bal. Belbajid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bellone geeft een lange en hoge pass. Hargreaves kopt de bal weg. Klungelig pakt Smith de bal. Smith haalt uit met een fantastische trap. Reid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:21

83e minuut.
O`Sullivan geeft een lange en hoge pass. Meriem is nu in balbezit. Meriem speelt de bal door. Belbajid heeft problemen om de bal te vangen. Belbajid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hargreaves rent richting de bal. Hargreaves met een sublieme pass. Smith rent richting de bal. Belbajid rent richting de bal. Belbajid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith onderschept slim de pass. Smith passt de bal met de wreef. Hargreaves rent richting de bal. Hargreaves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meriem neemt de hoekschop. Smith krijgt zijn hoofd ertegen. Reid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:22

88e minuut.
Meriem speelt de bal door. Smith is nu in balbezit. Smith passt de bal zonder na te denken. Belbajid rent richting de bal. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - SQUEEZERS 0:23

90e minuut.
Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gold onderschept slim de pass. Gold probeert naar een medespeler te passen. Hargreaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargreaves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallam City 93%, SQUEEZERS 7%.
Hallam City - SQUEEZERS 0:23