Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:22
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: exeter1983 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2940
exeter1983 Szőlősgyörök SC
Normal Tactiek III:
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Flintoff passt de bal met de wreef. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Hobbock heeft problemen om de bal te vangen. Hobbock schiet op doel. Nethercott probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:1

6e minuut.
Bruno rent richting de bal. Piper onderschept slim de pass. Flintoff onderschept slim de pass. Flintoff geeft de bal voor. Hobbock krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Benson is nu in balbezit. Benson geeft de bal voor. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:2

14e minuut.
Nõlvak kopt de bal weg. Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbock rent richting de bal. Hobbock schiet op doel. Taylor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:3

15e minuut.
Inworp. Bruno met een snelle inworp. Nõlvak rent richting de bal. Nõlvak geeft een lange en hoge pass. Hobbock springt en kopt de bal. Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
CampbeII probeert naar een medespeler te passen. Nõlvak rent richting de bal. Nõlvak passt de bal in één keer door. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bruno probeert naar een medespeler te passen. Fernandes rent richting de bal. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Taylor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:4

27e minuut.
Benson onderschept slim de pass. Benson passt de bal in één keer door. Hobbock rent richting de bal. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Taylor probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fernandes speelt de bal door. Klungelig pakt Hobbock de bal. Hobbock geeft een hoge lob. Benson is nu in balbezit. Benson schiet op doel. Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Benson geeft de bal voor. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock onderschept slim de pass. Hobbock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:5

39e minuut.
Fernandes passt de bal zonder na te denken. Benson rent richting de bal. Benson passt de bal zonder na te denken. Hobbock rent richting de bal. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taylor trapt de bal weg. Nõlvak kopt de bal weg. Hobbock kan de bal niet met de borst controleren. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:6

44e minuut.
Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal met de wreef. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exeter1983 82%, Szőlősgyörök SC 18%.
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:7

46e minuut.
Dahar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nõlvak verovert de bal door een tackle van achteren. Nõlvak geeft een hoge lob. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock onderschept slim de pass. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Taylor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Klungelig pakt Bergkamp de bal. Fisher is nu in balbezit. Nõlvak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hobbock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Baker geeft de bal voor. Bürringer controleert de bal met de borst. Bürringer speelt de bal door. Hobbock heeft problemen om de bal te vangen. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:8

53e minuut.
Garner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahar met de inworp. Daar is Bürringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürringer geeft een hoge lob. Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bruno kopt de bal weg. Nõlvak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõlvak passt de bal zonder na te denken. Hobbock rent richting de bal. Hobbock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nõlvak rent richting de bal. Nõlvak met een sublieme pass. Nethercott is nu in balbezit. Hobbock verovert de bal door een tackle van achteren. Hobbock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:9

57e minuut.
Bürringer is nu in balbezit. Bürringer met een sublieme pass. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar rent richting de bal. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Taylor met een harde bal richting middenveld. Dahar kopt de bal weg. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nethercott met een harde bal richting middenveld. Flintoff kopt de bal weg. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Taylor probeert naar een medespeler te passen. Nõlvak kopt de bal weg. Hobbock rent richting de bal. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:10

64e minuut.
Dahar rent richting de bal. Dahar passt de bal met de wreef. Nethercott heeft problemen om de bal te vangen. Hobbock rent richting de bal. Hobbock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:11

66e minuut.
Nõlvak rent richting de bal. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno passt de bal met de wreef. Flintoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Flintoff geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hobbock rent richting de bal. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:12

67e minuut.
Bruno rent richting de bal. Nõlvak is nu in balbezit. Nõlvak passt de bal in één keer door. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:13

69e minuut.
Taylor trapt de bal weg. Nõlvak kopt de bal weg. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Boyd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nõlvak passt de bal in één keer door. Bürringer rent richting de bal. Bürringer probeert naar een medespeler te passen. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:14

72e minuut.
Haye komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bruno met een snelle inworp. Nõlvak rent richting de bal. Nõlvak passt de bal zonder na te denken. Daar is Hobbock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbock schiet op doel. Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Boyd geeft een hoge lob. Bürringer kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernandes de bal. Dahar rent richting de bal. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bürringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürringer geeft een lange en hoge pass. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock schiet op doel. Taylor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft een lange en hoge pass. CampbeII kopt de bal weg. Daar is Fernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bürringer heeft problemen om de bal te vangen. Bürringer met een sublieme pass. Hobbock heeft problemen om de bal te vangen. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Nethercott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock onderschept slim de pass. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Taylor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exeter1983 84%, Szőlősgyörök SC 16%.
exeter1983 - Szőlősgyörök SC 0:15