Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:22
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: ultras army Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
ultras army Los Trios Sudamericanos
Normal Tactiek normal 3
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 48.5
weak Schieten formidable
average Passen solid
poor Verdedigen good


4e minuut.
Durbin probeert naar een medespeler te passen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wark is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Barrios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez Abellán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Martínez Abellán speelt de bal door. Stolić is nu in balbezit. Stolić passt de bal in één keer door. Daar is Kulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:1

8e minuut.
Martínez Abellán speelt de bal door. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański passt de bal met de wreef. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Martínez Abellán passt de bal in één keer door. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Murphy de bal onder controle te krijgen. Durbin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:2

14e minuut.
Martínez Abellán is nu in balbezit. Martínez Abellán passt de bal zonder na te denken. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk passt de bal met de wreef. Binayas rent richting de bal. Binayas schiet op doel. Durbin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:3

19e minuut.
Brzeżański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez Abellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Abellán passt de bal met de wreef. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Martínez Abellán speelt de bal door. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk passt de bal met de wreef. Binayas is nu in balbezit. Binayas draait met de bal, schiet en ... Durbin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Murphy de bal. Binayas is nu in balbezit. Binayas schiet op doel. Durbin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Stolić passt de bal zonder na te denken. Martínez Abellán rent richting de bal. Martínez Abellán passt de bal met de wreef. Binayas rent richting de bal. Binayas draait met de bal, schiet en ... Durbin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:4

30e minuut.
Martyn rent richting de bal. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft een hoge lob. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Binayas is nu in balbezit. Binayas passt de bal met de wreef. Stolić probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:5

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzeżański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez Abellán speelt de bal door. Daar is Binayas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binayas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stolić passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios speelt de bal door. Binayas rent richting de bal. Binayas draait met de bal, schiet en ... Durbin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Murphy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:6

41e minuut.
Kuźniak speelt de bal door. Klungelig pakt Murphy de bal. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas draait met de bal, schiet en ... Durbin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:7

43e minuut.
Robbo probeert naar een medespeler te passen. Telfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański geeft de bal voor. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. Durbin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stolić zal de hoekschop nemen. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:8

45e minuut.
Stolić geeft de bal voor. Binayas kan de bal niet met de borst controleren. Telfer rent richting de bal. Binayas onderschept slim de pass. Binayas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras army 85%, Los Trios Sudamericanos 15%.
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:8

47e minuut.
Binayas passt de bal in één keer door. Martínez Abellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Abellán passt de bal zonder na te denken. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Durbin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. Brady probeert de bal aan de voet te houden. Binayas rent richting de bal. Binayas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:9

49e minuut.
Stolić haalt uit met een fantastische trap. Murphy kopt de bal weg. Strangeways bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk onderschept slim de pass. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Durbin bokst de bal weg. Brady kopt de bal weg. Martínez Abellán probeert naar een medespeler te passen. Binayas rent richting de bal. Binayas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:10

52e minuut.
Strangeways heeft problemen om de bal te vangen. Stolić is nu in balbezit. Stolić geeft een lange en hoge pass. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Binayas heeft problemen om de bal te vangen. Robbo is nu in balbezit. Binayas onderschept slim de pass. Binayas draait met de bal, schiet en ... Durbin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:11

55e minuut.
Barrios geeft een hoge lob. Binayas is nu in balbezit. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas verovert de bal door een tackle van achteren. Binayas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:12

58e minuut.
Inworp. Brzeżański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez Abellán speelt de bal door. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:13

58e minuut.
Martyn rent richting de bal. Martyn passt de bal in één keer door. Daar is Telfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kuźniak passt de bal in één keer door. Martínez Abellán is nu in balbezit. Martínez Abellán passt de bal zonder na te denken. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Robbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Abellán rent richting de bal. Martínez Abellán draait met de bal, schiet en ... Durbin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:14

65e minuut.
Strangeways bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk onderschept slim de pass. Martínez Abellán is nu in balbezit. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Martínez Abellán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Murphy de bal. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas schiet op doel. Durbin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:15

79e minuut.
Durbin trapt de bal weg. Brzeżański kopt de bal weg. Brzeżański speelt de bal door. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Stolić is nu in balbezit. Stolić met een sublieme pass. Martínez Abellán met een sublieme pass. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras army 89%, Los Trios Sudamericanos 11%.
ultras army - Los Trios Sudamericanos 0:15