Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misty United Chuck Norris FC
Normal Tactiek Prem_OCT33
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 48
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Wong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingram geeft een lange en hoge pass. Scholes kopt de bal weg. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mullen is nu in balbezit. Mullen passt de bal in één keer door. Silverman rent richting de bal. Scholes onderschept slim de pass. Scholes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:1

15e minuut.
Wong probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins geeft een lange en hoge pass. Ioan krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Albany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

18e minuut.
Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins geeft een hoge lob. Bergkamp rent richting de bal. Ioan onderschept slim de pass. Ioan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:2

20e minuut.
Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioan geeft een hoge lob. Beckһam speelt de bal door. Klungelig pakt Scholes de bal. Scholes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:3

22e minuut.
Beckһam geeft een hoge lob. Clarke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergkamp is nu in balbezit. Ioan verovert de bal door een tackle van achteren. Ioan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Beckһam onderschept slim de pass. Beckһam speelt de bal door. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioan schiet op doel. Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:4

25e minuut.
Beckһam rent richting de bal. Beckһam geeft een hoge lob. Bergkamp heeft problemen om de bal te vangen. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan draait met de bal, schiet en ... Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioan rent richting de bal. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:5

27e minuut.
Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes is nu in balbezit. Ioan is nu in balbezit. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Clarke geeft de bal voor. Keane kopt de bal weg. Daar is Beckһam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckһam geeft de bal voor. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Ioan is nu in balbezit. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:6

34e minuut.
Clarke geeft de bal voor. Ingram rent richting de bal. Ingram probeert naar een medespeler te passen. Ioan is nu in balbezit. Ioan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:7

42e minuut.
Albany trapt de bal weg van het doel. Konsa kopt de bal weg. Lacey heeft problemen om de bal te vangen. Ioan is nu in balbezit. Ioan schiet op doel. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Albany geeft de bal voor. Beckһam met een sublieme pass. Wong rent richting de bal. Wong geeft de bal voor. Ioan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Silverman geeft de bal voor. Metcalfe probeert de bal aan de voet te houden. Higgins rent richting de bal. Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misty United 83%, Chuck Norris FC 17%.
Misty United - Chuck Norris FC 0:7

49e minuut.
Mann met een harde bal richting middenveld. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam met een sublieme pass. Ioan rent richting de bal. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Higgins onderschept slim de pass. Higgins geeft een hoge lob. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:8

56e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp geeft de bal voor. Ingram geeft een lange en hoge pass. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Wong met een sublieme pass. Ioan rent richting de bal. Ioan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:9

59e minuut.
Higgins is nu in balbezit. Higgins geeft een hoge lob. Wong speelt de bal door. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan schiet op doel. Mann bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Wong met een snelle inworp. Ioan controleert de bal met de borst. Ioan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:10

63e minuut.
Konsa kopt de bal weg. Albany geeft een hoge lob. Wong kopt de bal weg. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ioan speelt de bal door. Klungelig pakt Albany de bal. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes draait met de bal, schiet en ... Albany probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:11

74e minuut.
Wong geeft een hoge lob. Albany kopt de bal weg. Beckһam probeert naar een medespeler te passen. Ioan is nu in balbezit. Ioan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:12

77e minuut.
Konsa met de inworp. Higgins rent richting de bal. Higgins passt de bal zonder na te denken. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sheringham passt de bal in één keer door. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wong probeert naar een medespeler te passen. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Ingram met de inworp. Wong geeft een hoge lob. Ioan springt en kopt de bal. Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - Chuck Norris FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misty United 85%, Chuck Norris FC 15%.
Misty United - Chuck Norris FC 0:13