Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:22
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Inner Peace Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3056
Inner Peace Rock Bottom
Normal Tactiek back 5
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 52.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Dyer passt de bal zonder na te denken. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Olise de bal. Sutton met een sublieme pass. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ... Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Blaťák geeft de bal voor. Crossfire rent richting de bal. Buzea onderschept slim de pass. Buzea schiet op doel. Toney probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Walker is nu in balbezit. Walker geeft de bal voor. Saka kopt de bal weg. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:1

11e minuut.
Blaťák is nu in balbezit. Buzea is nu in balbezit. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hancock kopt de bal weg. Saka speelt de bal door. Sutton speelt de bal door. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:2

14e minuut.
Buzea is nu in balbezit. Sutton probeert naar een medespeler te passen. Crouch rent richting de bal. Crouch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:3

17e minuut.
Buzea kopt de bal weg. Crouch probeert de bal aan de voet te houden. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel. Toney probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Toney met een harde bal richting middenveld. Daar is Hancock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaťák speelt de bal door. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. Toney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

19e minuut.
Toney trapt de bal weg. Blaťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaťák passt de bal met de wreef. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. Toney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Oberemko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberemko geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Taylor de bal onder controle te krijgen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crouch rent richting de bal. Crouch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:4

26e minuut.
Buzea passt de bal met de wreef. Daar is Walker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea onderschept slim de pass. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:5

31e minuut.
Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton passt de bal zonder na te denken. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:6

35e minuut.
Saka geeft de bal voor. Sutton kopt de bal weg. Buzea probeert de bal aan de voet te houden. Crouch is nu in balbezit. Crouch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sutton met een sublieme pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Crossfire bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea onderschept slim de pass. Buzea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:7

44e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton geeft de bal voor. Buzea rent richting de bal. Crouch is nu in balbezit. Crouch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inner Peace 79%, Rock Bottom 21%.
Inner Peace - Rock Bottom 0:7

47e minuut.
Blaťák passt de bal in één keer door. Saka bereikt de bal nog maar net als eerste. Saka geeft een hoge lob. Crouch is nu in balbezit. Crouch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Blaťák is nu in balbezit. Blaťák met een sublieme pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:8

54e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buzea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Crouch de bal. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:9

61e minuut.
Blaťák rent richting de bal. Blaťák geeft een hoge lob. Walker heeft problemen om de bal te vangen. Blaťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaťák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:10

64e minuut.
Barton rent richting de bal. Barton geeft een hoge lob. Walker onderschept slim de pass. Blaťák is nu in balbezit. Blaťák geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:11

67e minuut.
Crouch rent richting de bal. Blaťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaťák passt de bal met de wreef. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:12

69e minuut.
Buzea passt de bal in één keer door. Blaťák is nu in balbezit. Crouch is nu in balbezit. Crouch draait met de bal, schiet en ... Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:13

71e minuut.
Daar is Crouch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker rent richting de bal. Crouch onderschept slim de pass. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:14

73e minuut.
Olise is nu in balbezit. Crouch onderschept slim de pass. Walker onderschept slim de pass. Blaťák is nu in balbezit. Blaťák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Blaťák is nu in balbezit. Blaťák geeft de bal voor. Crouch kopt de bal weg. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:15

77e minuut.
Crouch heeft problemen om de bal te vangen. Crouch passt de bal zonder na te denken. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:16

79e minuut.
Sutton kopt de bal weg. Daar is Olise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton rent richting de bal. Sutton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Buzea controleert de bal met de borst. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walker de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saka neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Crouch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:17

87e minuut.
Peacock speelt de bal door. Healy is nu in balbezit. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea passt de bal met de wreef. Crouch is nu in balbezit. Crouch haalt uit met een fantastische trap. Toney probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Saka probeert naar een medespeler te passen. Sutton rent richting de bal. Sutton met een sublieme pass. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Rock Bottom 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inner Peace 79%, Rock Bottom 21%.
Inner Peace - Rock Bottom 0:18