Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stourbridge Cobblers Forest Resurrecteds
Normal Tactiek 442new24wg
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 54.6
waardeloos Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Assis schiet op doel. Daar is EL Baloushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laine rent richting de bal. Laine haalt uit met een fantastische trap. Goodwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:1

3e minuut.
Assis passt de bal met de wreef. Fulga probeert naar een medespeler te passen. Laine probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ... Goodwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Curtis de bal. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Curtis probeert de bal aan de voet te houden. Goodwin bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laine geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thomas maakt een snoekduik en kopt de bal. Goodwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Way kopt de bal weg. Dvornic met een sublieme pass. Thomas met een sublieme pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel. Goodwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. Goodwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:2

6e minuut.
Way probeert naar een medespeler te passen. Ginola heeft problemen om de bal te vangen. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Inworp. Svatopluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laine is nu in balbezit. Laine geeft een lange en hoge pass. Assis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Svatopluk met de inworp. Laine geeft een lange en hoge pass. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. Goodwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:3

10e minuut.
Kaur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smitһ is nu in balbezit. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis draait met de bal, schiet en ... Goodwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:4

11e minuut.
Klungelig pakt Way de bal. Way passt de bal in één keer door. Knowles heeft problemen om de bal te vangen. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Laine met een sublieme pass. Klungelig pakt Fulga de bal. Fulga geeft de bal voor. Klungelig pakt Thomas de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:5

18e minuut.
Olivato verovert de bal door een tackle van achteren. Olivato speelt de bal door. Laine speelt de bal door. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:6

20e minuut.
Assis passt de bal zonder na te denken. Svatopluk rent richting de bal. Svatopluk passt de bal met de wreef. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... Goodwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:7

23e minuut.
Knowles rent richting de bal. Knowles geeft een lange en hoge pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft de bal voor. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Bull probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svatopluk zal de hoekschop nemen. Goodwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Fulga kopt de bal weg. Thomas is nu in balbezit. Thomas speelt de bal door. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:8

28e minuut.
Prado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Goodwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Svatopluk is nu in balbezit. Svatopluk geeft de bal voor. Shaw is nu in balbezit. Assis onderschept slim de pass. Assis schiet op doel. Goodwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Svatopluk rent richting de bal. Svatopluk passt de bal in één keer door. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thomas de bal onder controle te krijgen. Goodwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:9

33e minuut.
Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:10

34e minuut.
Way heeft problemen om de bal te vangen. Thomas is nu in balbezit. Svatopluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatopluk geeft een hoge lob. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Laine verovert de bal door een tackle van achteren. Laine geeft de bal voor. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:11

39e minuut.
Svatopluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatopluk passt de bal in één keer door. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas speelt de bal door. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. Goodwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:12

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svatopluk met de inworp. Laine geeft een hoge lob. Assis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Assis is nu in balbezit. Thomas rent richting de bal. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Cobblers 85%, Forest Resurrecteds 15%.
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:12

47e minuut.
Svatopluk rent richting de bal. Svatopluk passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Goodwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:13

48e minuut.
Prado heeft problemen om de bal te vangen. Prado speelt de bal door. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Goodwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:14

55e minuut.
Mainoo is nu in balbezit. Mainoo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svatopluk met een snelle inworp. Laine geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Laine geeft een lange en hoge pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laine geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Assis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laine geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:15

59e minuut.
Curtis is nu in balbezit. Curtis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. EL Baloushi met de inworp. Laine geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Assis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:16

62e minuut.
Inworp. Kyriazos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Svatopluk probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas passt de bal met de wreef. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis onderschept slim de pass. Assis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis is nu in balbezit. Thomas is nu in balbezit. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:17

71e minuut.
Kyriazos is nu in balbezit. Laine rent richting de bal. Laine passt de bal in één keer door. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:18

71e minuut.
Jakovčev komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Laine probeert naar een medespeler te passen. Jakovčev heeft problemen om de bal te vangen. Laine met een sublieme pass. Klungelig pakt Assis de bal. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:19

77e minuut.
Inworp. Bull met de inworp. Mainoo is nu in balbezit. Svatopluk verovert de bal door een tackle van achteren. Svatopluk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jakovčev rent richting de bal. Jakovčev passt de bal met de wreef. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Goodwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:20

81e minuut.
Laine speelt de bal door. Assis is nu in balbezit. Assis probeert naar een medespeler te passen. Jakovčev is nu in balbezit. Jakovčev haalt uit met een fantastische trap. Goodwin bokst de bal weg. Jakovčev is nu in balbezit. Jakovčev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:21

87e minuut.
Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis onderschept slim de pass. Assis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Cobblers 78%, Forest Resurrecteds 22%.
Stourbridge Cobblers - Forest Resurrecteds 0:21