Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:22
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Woking afc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3032
Woking afc kowal203
Normal Tactiek The bEsT
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 53
zwak Schieten solide
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Roubenyan passt de bal in één keer door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp met een sublieme pass. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Underhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşescu probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Coura speelt de bal door. Daar is Ceauşescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ceauşescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coura kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:1

8e minuut.
Ceauşescu kopt de bal weg. Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan speelt de bal door. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu draait met de bal, schiet en ... Costa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:2

13e minuut.
Urbano geeft de bal voor. Daar is Marsden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan geeft een lange en hoge pass. Zimmermann probeert de bal met de borst te controleren. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:3

14e minuut.
Urbano verovert de bal door een tackle van achteren. Urbano probeert naar een medespeler te passen. Ceauşescu rent richting de bal. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:4

17e minuut.
Klungelig pakt Zimmermann de bal. Oliver rent richting de bal. Zimmermann maakt een afschuwelijke overtreding. Zimmermann krijgt een gele kaart. Oliver is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oliver zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urbano heeft problemen om de bal te vangen. Urbano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:5

20e minuut.
Coura probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann passt de bal in één keer door. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costa met een harde bal richting middenveld. Urbano kopt de bal weg. Zimmermann controleert de bal met de borst. Zimmermann schiet op doel. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Costa geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rashford stond buitenspel. Roubenyan neemt vlug de vrije trap. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:6

31e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Urbano met een sublieme pass. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zimmermann is nu in balbezit. Paal! Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:7

33e minuut.
Longstaff met een sublieme pass. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zimmermann de bal. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap. Costa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:8

34e minuut.
Rashford rent richting de bal. Rashford passt de bal zonder na te denken. Bergkamp is nu in balbezit. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan passt de bal zonder na te denken. Ryszko speelt de bal door. Roubenyan geeft een lange en hoge pass. Zimmermann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Roubenyan onderschept slim de pass. Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu schiet op doel. Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu met een sublieme pass. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:9

41e minuut.
Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Urbano is nu in balbezit. Urbano met een sublieme pass. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woking afc 87%, kowal203 13%.
Woking afc - kowal203 0:10

46e minuut.
Ceauşescu onderschept slim de pass. Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano onderschept slim de pass. Urbano haalt uit met een fantastische trap. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:11

47e minuut.
Zimmermann is nu in balbezit. Urbano is nu in balbezit. Urbano met een sublieme pass. Klungelig pakt Ceauşescu de bal. Ceauşescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costa trapt de bal weg. Urbano kopt de bal weg. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Underhill kopt de bal weg. Ceauşescu heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşescu passt de bal met de wreef. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Goods kopt de bal weg. Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu passt de bal in één keer door. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Zimmermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:12

57e minuut.
Roubenyan is nu in balbezit. Roubenyan geeft de bal voor. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:13

59e minuut.
Costa trapt de bal weg van het doel. Roubenyan met een sublieme pass. Coura probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:14

61e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roubenyan met een snelle inworp. Coura geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Ceauşescu de bal. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann passt de bal met de wreef. Urbano is nu in balbezit. Urbano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Longstaff passt de bal in één keer door. Coura is nu in balbezit. Coura passt de bal met de wreef. Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zimmermann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Longstaff met de inworp. Urbano rent richting de bal. Urbano passt de bal met de wreef. Daar is Coura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coura geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:15

78e minuut.
Klungelig pakt Coura de bal. Coura passt de bal zonder na te denken. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Black de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roubenyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ceauşescu heeft problemen om de bal te vangen. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Doeltrap. Costa trapt de bal weg van het doel. Roubenyan kopt de bal weg. Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu haalt uit met een fantastische trap. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ward trapt de bal weg. Roubenyan kopt de bal weg. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ryszko passt de bal met de wreef. Coura met een sublieme pass. Daar is Ward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Velardo onderschept slim de pass. Velardo met een sublieme pass. Coura probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:16

86e minuut.
Ryszko probeert naar een medespeler te passen. Coura bereikt de bal nog maar net als eerste. Coura passt de bal met de wreef. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:17

87e minuut.
Roubenyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coura heeft problemen om de bal te vangen. Coura geeft een lange en hoge pass. Urbano krijgt zijn hoofd ertegen. Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:18

90e minuut.
Roubenyan geeft een hoge lob. Daar is Zimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbano geeft een hoge lob. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woking afc - kowal203 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woking afc 88%, kowal203 12%.
Woking afc - kowal203 0:19