Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:22
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: DODY FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
DODY FC RTS Widzew Łódz
Normal Tactiek 2020_5212
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 60.9
waardeloos Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Inworp. Thomas met een snelle inworp. Owеn rent richting de bal. WaIker onderschept slim de pass. WaIker geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Alyanak onderschept slim de pass. Alyanak geeft een lange en hoge pass. Vardar rent richting de bal. Vardar draait met de bal, schiet en ... Jansen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:1

8e minuut.
Naylor geeft een lange en hoge pass. Vardar kopt de bal weg. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar schiet op doel. Jansen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Vardar is nu in balbezit. Vardar geeft een hoge lob. Constantinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Robson kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:2

9e minuut.
Henderson heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu onderschept slim de pass. Neal rent richting de bal. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Owеn de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas geeft de bal voor. Vardar maakt een snoekduik en kopt de bal. Jansen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:3

14e minuut.
WaIker is nu in balbezit. WaIker passt de bal met de wreef. Robson is nu in balbezit. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Jansen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vardar is nu in balbezit. Vardar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neal rent richting de bal. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:4

19e minuut.
Dickins geeft een hoge lob. Coleman kopt de bal weg. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel. Jansen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:5

21e minuut.
WaIker probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu passt de bal in één keer door. Daar is Vardar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
WaIker met een sublieme pass. Sterling probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mount de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:6

25e minuut.
Gray is nu in balbezit. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vardar de bal. Vardar draait met de bal, schiet en ... Robson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sterling zal de hoekschop nemen. Constantinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Mount, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:7

26e minuut.
Thomas met een sublieme pass. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vardar de bal. Vardar haalt uit met een fantastische trap. Jansen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:8

30e minuut.
Vardar is nu in balbezit. Vardar passt de bal zonder na te denken. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Jansen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Robson met een sublieme pass. WaIker rent richting de bal. WaIker geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Owеn de bal onder controle te krijgen. Vardar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Naylor met een sublieme pass. Vardar rent richting de bal. Vardar passt de bal in één keer door. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sterling verovert de bal door een tackle van achteren. Sterling probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. Jansen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:9

38e minuut.
Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu passt de bal zonder na te denken. Vardar rent richting de bal. Vardar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:10

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomas met een snelle inworp. WaIker met een sublieme pass. Vardar is nu in balbezit. Vardar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jansen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
WaIker is nu in balbezit. WaIker met een sublieme pass. Constantinescu heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Jansen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:11

45e minuut.
Brady is nu in balbezit. Sterling onderschept slim de pass. Sterling geeft een hoge lob. Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Mount rent richting de bal. Mount geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sterling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vardar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 79%, RTS Widzew Łódz 21%.
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:11

46e minuut.
Zeligmanas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Alyanak met een sublieme pass. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling passt de bal in één keer door. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ... Jansen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:12

48e minuut.
Owеn passt de bal met de wreef. Neal is nu in balbezit. Zeligmanas onderschept slim de pass. Zeligmanas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Robson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar passt de bal met de wreef. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ... Jansen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:13

57e minuut.
Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling passt de bal in één keer door. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:14

59e minuut.
Zeligmanas rent richting de bal. Vardar is nu in balbezit. Vardar passt de bal in één keer door. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:15

61e minuut.
Jansen met een harde bal richting middenveld. WaIker kopt de bal weg. Zeligmanas is nu in balbezit. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jansen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:16

63e minuut.
Sterling passt de bal in één keer door. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas passt de bal in één keer door. Vardar rent richting de bal. Vardar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:17

65e minuut.
Sterling onderschept slim de pass. Sterling passt de bal zonder na te denken. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas schiet op doel. Jansen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:18

67e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Zeligmanas is nu in balbezit. Vardar is nu in balbezit. Vardar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Jansen trapt de bal weg. Sterling kopt de bal weg. Zeligmanas heeft problemen om de bal te vangen. Zeligmanas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:19

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arce komt het veld opgelopen. Jarzembowski komt het veld opgelopen. Jansen trapt de bal weg. Jarzembowski kopt de bal weg. Vardar rent richting de bal. Vardar schiet op doel. Jansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:20

72e minuut.
Vardar onderschept slim de pass. Vardar draait met de bal, schiet en ... Robson probeert de bal met de borst te controleren. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Jansen speelt de bal door. Arce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arce speelt de bal door. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. Jansen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:21

79e minuut.
Zeligmanas probeert naar een medespeler te passen. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Zeligmanas krijgt zijn hoofd ertegen. Jansen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:22

81e minuut.
Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas onderschept slim de pass. Zeligmanas passt de bal in één keer door. Vardar rent richting de bal. Vardar draait met de bal, schiet en ... Jansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. Jansen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:23

83e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski passt de bal zonder na te denken. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ... Jansen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:24

83e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray passt de bal met de wreef. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ... Jansen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:25

87e minuut.
Zeligmanas rent richting de bal. Vardar heeft problemen om de bal te vangen. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. Jansen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:26

88e minuut.
Henderson passt de bal in één keer door. Gray rent richting de bal. Zeligmanas onderschept slim de pass. Vardar rent richting de bal. Vardar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jansen met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Jarzembowski de bal. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:27

90e minuut.
Jarzembowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Zeligmanas de bal. Jarzembowski rent richting de bal. Zeligmanas heeft problemen om de bal te vangen. Zeligmanas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 84%, RTS Widzew Łódz 16%.
DODY FC - RTS Widzew Łódz 0:27