Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weymouth Thistle Schadenfreude
Normal Tactiek up tight
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 49.5
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Łojek speelt de bal door. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bull de bal. Bull haalt uit met een fantastische trap. Kitson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Szmatuła kopt de bal weg. Bull rent richting de bal. Bull geeft een hoge lob. Kokkineas is nu in balbezit. Kokkineas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kitson met een harde bal richting middenveld. Pärni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brady. Brady krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Baker is nu in balbezit. Szmatuła onderschept slim de pass. Szmatuła passt de bal zonder na te denken. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kokkineas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adingra met een sublieme pass. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:1

21e minuut.
Pärni met een sublieme pass. Drienyovszky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Primus de bal. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pärni passt de bal zonder na te denken. Drienyovszky geeft een hoge lob. Daar is Cantоna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Norris geeft een hoge lob. Pärni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärni met een sublieme pass. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szmatuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap. Kitson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kokkineas geeft de bal voor. Bull probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Norris de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pärni zal de hoekschop nemen. Łojek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła draait met de bal, schiet en ... Kitson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kokkineas is nu in balbezit. Kokkineas haalt uit met een fantastische trap. Kitson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nolan de bal. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Norris de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:2

34e minuut.
Gradkowski kopt de bal weg. Łojek rent richting de bal. Łojek passt de bal met de wreef. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła draait met de bal, schiet en ... Kitson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Monnet kopt de bal weg. Nolan heeft problemen om de bal te vangen. Szmatuła rent richting de bal. Bull is nu in balbezit. Bull haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kitson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kitson met een sublieme pass. Gradkowski geeft een hoge lob. Bull kopt de bal weg. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap. Kitson bokst de bal weg. Adingra kopt de bal weg. Łojek is nu in balbezit. Mann begaat een overtreding. Mann krijgt een gele kaart. Łojek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łojek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pärni kopt de bal weg. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła passt de bal in één keer door. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:3

40e minuut.
Pärni is nu in balbezit. Pärni geeft een hoge lob. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:4

42e minuut.
Pärni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brady rent richting de bal. Monnet onderschept slim de pass. Monnet geeft de bal voor. Kokkineas krijgt zijn hoofd ertegen. Kitson bokst de bal weg.

44e minuut.
Klungelig pakt Bull de bal. Bull passt de bal zonder na te denken. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weymouth Thistle 83%, Schadenfreude 17%.
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:5

47e minuut.
Pärni is nu in balbezit. Pärni geeft een lange en hoge pass. Nolan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kitson trapt de bal weg van het doel. Pärni kopt de bal weg. Szmatuła rent richting de bal. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:6

50e minuut.
Szmatuła is nu in balbezit. Adingra rent richting de bal. Szmatuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkineas rent richting de bal. Kokkineas draait met de bal, schiet en ... Kitson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:7

51e minuut.
Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker probeert naar een medespeler te passen. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:8

56e minuut.
Monnet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas onderschept slim de pass. Kokkineas haalt uit met een fantastische trap. Norris heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:9

61e minuut.
Nolan probeert de bal aan de voet te houden. Kokkineas rent richting de bal. Kokkineas passt de bal zonder na te denken. Bull is nu in balbezit. Bull draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kitson trapt de bal weg. Łojek kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmatuła de bal. Szmatuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kokkineas passt de bal in één keer door. Łojek rent richting de bal. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Kokkineas is nu in balbezit. Kokkineas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Drienyovszky kopt de bal weg. Pärni is nu in balbezit. Daar is Pärni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pärni geeft de bal voor. Kokkineas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kokkineas rent richting de bal. Kokkineas passt de bal met de wreef. Nolan is nu in balbezit. Szmatuła onderschept slim de pass. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:10

86e minuut.
Pärni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärni geeft de bal voor. Klungelig pakt Adingra de bal. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weymouth Thistle 81%, Schadenfreude 19%.
Weymouth Thistle - Schadenfreude 0:10