Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:23
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Samisdabes01 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Samisdabes01 Padstow Rovers
Normal Tactiek Flat Back Pasty
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Endrick met een sublieme pass. Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:1

6e minuut.
Endrick geeft een hoge lob. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll passt de bal met de wreef. Sawyer rent richting de bal. Sawyer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Matthews kan de bal niet met de borst controleren. Matthews speelt de bal door. Sawyer rent richting de bal. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Endrick kopt de bal weg. Matthews rent richting de bal. Matthews passt de bal met de wreef. Daar is Sawyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawyer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:2

11e minuut.
Kizilashvili passt de bal met de wreef. Carroll heeft problemen om de bal te vangen. Carroll passt de bal met de wreef. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Sheringham passt de bal in één keer door. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endrick probeert naar een medespeler te passen. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Darby trapt de bal weg van het doel. Sheringham rent richting de bal. Kizilashvili probeert naar een medespeler te passen. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Endrick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sheringham geeft de bal voor. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel. Darby probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:3

29e minuut.
Kizilashvili rent richting de bal. Kizilashvili met een sublieme pass. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer draait met de bal, schiet en ... Darby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:4

30e minuut.
Klungelig pakt Gordon de bal. Sawyer is nu in balbezit. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Darby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:5

31e minuut.
Lineker met een sublieme pass. Klungelig pakt Salah de bal. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Kizilashvili met de inworp. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham geeft de bal voor. Sawyer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Endrick is nu in balbezit. Endrick geeft een hoge lob. Gascoignе heeft problemen om de bal te vangen. Sawyer rent richting de bal. Sawyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:6

40e minuut.
Darby met een harde bal richting middenveld. Sheringham kopt de bal weg. Klungelig pakt Sawyer de bal. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Darby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:7

44e minuut.
Menace rent richting de bal. Menace geeft een hoge lob. Endrick is nu in balbezit. Endrick geeft een lange en hoge pass. Carroll springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Darby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Endrick verovert de bal door een tackle van achteren. Endrick geeft de bal voor. Sawyer kopt de bal weg. Carroll is nu in balbezit. Carroll draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes01 75%, Padstow Rovers 25%.
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:7

47e minuut.
Endrick rent richting de bal. Endrick geeft een lange en hoge pass. Carroll is nu in balbezit. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Darby maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Perez geeft een hoge lob. Minto rent richting de bal. Minto geeft de bal voor. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll geeft een lange en hoge pass. Darby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:8

55e minuut.
Darby probeert naar een medespeler te passen. Kizilashvili probeert de bal met de borst te controleren. Kizilashvili geeft een lange en hoge pass. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer draait met de bal, schiet en ... Darby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kizilashvili neemt de hoekschop. Darby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Matthews de bal. Matthews passt de bal met de wreef. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kizilashvili probeert naar een medespeler te passen. Endrick speelt de bal door. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:9

66e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham verovert de bal door een tackle van achteren. Sheringham passt de bal in één keer door. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:10

73e minuut.
Brown met een sublieme pass. Sheringham probeert naar een medespeler te passen. Kizilashvili probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll draait met de bal, schiet en ... Darby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham passt de bal in één keer door. Endrick rent richting de bal. Endrick geeft de bal voor. Carroll springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sawyer kopt de bal weg. Carroll rent richting de bal. Carroll met een sublieme pass. Sawyer rent richting de bal. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Darby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Endrick is nu in balbezit. Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawyer is nu in balbezit. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:11

84e minuut.
Matthews zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sheringham rent richting de bal. Sheringham geeft een lange en hoge pass. Kizilashvili is nu in balbezit. Kizilashvili geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:12

85e minuut.
Salah is nu in balbezit. Sheringham verovert de bal door een tackle van achteren. Sheringham probeert naar een medespeler te passen. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Matthews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthews passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carroll de bal. Sawyer rent richting de bal. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Endrick is nu in balbezit. Endrick speelt de bal door. Carroll heeft problemen om de bal te vangen. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Darby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gascoignе, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gascoignе verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes01 76%, Padstow Rovers 24%.
Samisdabes01 - Padstow Rovers 0:13