Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kombispor Fc.Flameri
Normal Tactiek break2
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Göröcs probeert naar een medespeler te passen. Schwarz heeft problemen om de bal te vangen. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie draait met de bal, schiet en ... Gubán bokst de bal weg.

3e minuut.
Beattie is nu in balbezit. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pizzolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzolato draait met de bal, schiet en ... Balajcza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Beattie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligeti rent richting de bal. Beattie begaat een overtreding. Beattie krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Netopil rent richting de bal. Netopil speelt de bal door. Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Netopil passt de bal zonder na te denken. Pizzolato rent richting de bal. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsenaere onderschept slim de pass. Metsenaere geeft de bal voor. Paal! Klungelig pakt Ligeti de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:1

11e minuut.
Metsenaere is nu in balbezit. Dévánszki onderschept slim de pass. Dévánszki speelt de bal door. Daar is Göröcs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göröcs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato passt de bal in één keer door. Ligeti heeft problemen om de bal te vangen. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ... Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Netopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil geeft een lange en hoge pass. Nádai rent richting de bal. Pizzolato onderschept slim de pass. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:2

25e minuut.
Daar is Rósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:3

26e minuut.
Tornyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil onderschept slim de pass. Netopil passt de bal zonder na te denken. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Netopil probeert naar een medespeler te passen. Metsenaere is nu in balbezit. Metsenaere passt de bal met de wreef. Beattie rent richting de bal. Beattie schiet op doel. Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:4

30e minuut.
Pizzolato passt de bal met de wreef. Balajcza onderschept slim de pass. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:5

34e minuut.
Orth verovert de bal door een tackle van achteren. Orth passt de bal met de wreef. Rékasi is nu in balbezit. Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Nádai rent richting de bal. Metsenaere verovert de bal door een tackle van achteren. Metsenaere met een sublieme pass. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:6

41e minuut.
Metsenaere geeft een hoge lob. Pizzolato controleert de bal met de borst. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato onderschept slim de pass. Pizzolato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 70%, Fc.Flameri 30%.
Kombispor - Fc.Flameri 0:7

47e minuut.
Netopil probeert naar een medespeler te passen. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornyi verovert de bal door een tackle van achteren. Netopil verovert de bal door een tackle van achteren. Netopil haalt uit met een fantastische trap. Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Netopil rent richting de bal. Netopil geeft een lange en hoge pass. Pizzolato springt en kopt de bal. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Pizzolato rent richting de bal. Netopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil geeft een lange en hoge pass. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap. Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pum geeft de bal voor. Pizzolato is nu in balbezit. Daar is Pizzolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:8

61e minuut.
Campagnuolo met een sublieme pass. Netopil met een sublieme pass. Klungelig pakt Pizzolato de bal. Beattie rent richting de bal. Beattie draait met de bal, schiet en ... Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Campagnuolo met een sublieme pass. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato is nu in balbezit. Pizzolato draait met de bal, schiet en ... Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Metsenaere onderschept slim de pass. Metsenaere speelt de bal door. Campagnuolo met een sublieme pass. Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Beattie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Pizzolato passt de bal zonder na te denken. Netopil kan de bal niet met de borst controleren. Netopil passt de bal in één keer door. Beattie rent richting de bal. Beattie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gubán speelt de bal door. Daar is Rósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beattie rent richting de bal. Beattie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie passt de bal met de wreef. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolato schiet op doel. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:9

84e minuut.
Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Balajcza is nu in balbezit. Pizzolato onderschept slim de pass. Pizzolato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:10

86e minuut.
Netopil probeert naar een medespeler te passen. Metsenaere rent richting de bal. Metsenaere passt de bal in één keer door. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ... Gubán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Fc.Flameri 0:11

90e minuut.
Netopil met een sublieme pass. Campagnuolo rent richting de bal. Campagnuolo met een sublieme pass. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 76%, Fc.Flameri 24%.
Kombispor - Fc.Flameri 0:11