Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf NonameFC
tactic3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 20.4
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Zoidakis passt de bal zonder na te denken. Lovin is nu in balbezit. Lovin passt de bal zonder na te denken. Garai is nu in balbezit. Garai draait met de bal, schiet en ... Szerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobszay heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zoidakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Zoidakis met een snelle inworp. Barbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbier geeft een hoge lob. Garai is nu in balbezit. Garai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 1:0

7e minuut.
Zoidakis passt de bal met de wreef. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar met een sublieme pass. Barbier is nu in balbezit. Barbier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zengei heeft problemen om de bal te vangen. Lovin rent richting de bal. Lovin passt de bal met de wreef. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai haalt uit met een fantastische trap. Szerb bokst de bal weg.

13e minuut.
Pool met de inworp. Nicosia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telek. Nicosia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pool wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 2:0

17e minuut.
Zengei verovert de bal door een tackle van achteren. Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Barbier rent richting de bal. Barbier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool probeert naar een medespeler te passen. Garai rent richting de bal. Garai haalt uit met een fantastische trap. Szerb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 3:0

21e minuut.
Pool verovert de bal door een tackle van achteren. Pool probeert naar een medespeler te passen. Barbier heeft problemen om de bal te vangen. Garai is nu in balbezit. Garai haalt uit met een fantastische trap. Szerb bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zoidakis met een sublieme pass. Daar is Garai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garai passt de bal in één keer door. Barbier is nu in balbezit. Barbier haalt uit met een fantastische trap. Szerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 4:0

28e minuut.
Pool rent richting de bal. Villamizar met een sublieme pass. Garai is nu in balbezit. Garai schiet op doel. Szerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 5:0

30e minuut.
Buzánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzánszky passt de bal in één keer door. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 6:0

35e minuut.
Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar passt de bal zonder na te denken. Garai rent richting de bal. Barbier is nu in balbezit. Barbier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lovin passt de bal zonder na te denken. Barbier rent richting de bal. Dobszay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbier zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Szerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbier rent richting de bal. Barbier draait met de bal, schiet en ... Szerb bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Pool zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lovin geeft een lange en hoge pass. Barbier is nu in balbezit. Barbier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 7:0

43e minuut.
Barbier is nu in balbezit. Dobszay begaat een overtreding. Barbier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villamizar met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Payer de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 37%, NonameFC 63%.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 7:0

50e minuut.
Barbier is nu in balbezit. Géczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbier verovert de bal door een tackle van achteren. Zoidakis geeft de bal voor. Garai krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Triviño komt het veld opgelopen. Klasić komt het veld opgelopen. Bandettini komt het veld opgelopen. Cervoni komt het veld opgelopen. Reusser komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Géczy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Száva kan de bal niet met de borst controleren. Száva speelt de bal door. Klungelig pakt Garai de bal. Garai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 8:0

54e minuut.
Triviño rent richting de bal. Triviño geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobszay de bal. Garai rent richting de bal. Garai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szász heeft problemen om de bal te vangen. Triviño rent richting de bal. Triviño speelt de bal door. Garai is nu in balbezit. Garai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 9:0

81e minuut.
Szerb trapt de bal weg van het doel. Triviño kopt de bal weg. Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garai rent richting de bal. Garai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 10:0

84e minuut.
Triviño kopt de bal weg. Bandettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandettini geeft een hoge lob. Barbier is nu in balbezit. Barbier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nicosia heeft problemen om de bal te vangen. Klasić speelt de bal door. Garai is nu in balbezit. Garai heeft problemen om de bal te vangen. Garai haalt uit met een fantastische trap. Szerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai rent richting de bal. Garai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Szász is nu in balbezit. Szász geeft de bal voor. Száva kopt de bal weg. Daar is Garai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nicosia is nu in balbezit. Nicosia geeft de bal voor. Barbier is nu in balbezit. Barbier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bandettini de bal. Szerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 28%, NonameFC 72%.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - NonameFC 10:0