Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vacak FC VöröSördögök
5-3-2 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
6 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 57.8
goed Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero passt de bal met de wreef. Sępek geeft een hoge lob. Novakov is nu in balbezit. Novakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - VöröSördögök 0:1

6e minuut.
Carretero passt de bal in één keer door. Obledo rent richting de bal. Obledo geeft een hoge lob. Novakov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Obledo rent richting de bal. Obledo geeft een hoge lob. Dombóvári speelt de bal door. Szász is nu in balbezit. Szász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dombóvári speelt de bal door. Carretero kopt de bal weg. Sępek is nu in balbezit. Sępek geeft de bal voor. Novakov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Carretero de bal. Carretero geeft de bal voor. Firică kopt de bal weg. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov schiet op doel. Dombóvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek geeft een lange en hoge pass. Novakov rent richting de bal. Novakov haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - VöröSördögök 0:2

23e minuut.
Obledo rent richting de bal. Obledo speelt de bal door. Szczerbal is nu in balbezit. Firică verovert de bal door een tackle van achteren. Firică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kotász heeft problemen om de bal te vangen. Obledo is nu in balbezit. Obledo geeft de bal voor. Novakov springt en kopt de bal. Dombóvári probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - VöröSördögök 0:3

33e minuut.
Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matsuoka onderschept slim de pass. Radics speelt de bal door. Novakov is nu in balbezit. Novakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - VöröSördögök 0:4

45e minuut.
Sępek verovert de bal door een tackle van achteren. Sępek passt de bal in één keer door. Novakov is nu in balbezit. Novakov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Csiki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - VöröSördögök 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacak FC 75%, VöröSördögök 25%.
Vacak FC - VöröSördögök 0:5

49e minuut.
Koukoufikis heeft problemen om de bal te vangen. Koukoufikis passt de bal met de wreef. Obledo is nu in balbezit. Obledo geeft de bal voor. Daar is Csiki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dombóvári probeert naar een medespeler te passen. Radics probeert naar een medespeler te passen. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo heeft problemen om de bal te vangen. Obledo geeft een hoge lob. Dombóvári bokst de bal weg. Csiki geeft de bal voor. Szász is nu in balbezit. Szász haalt uit met een fantastische trap. Bæk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Meszlényi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kotász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meszlényi rent richting de bal. Meszlényi draait met de bal, schiet en ... Szász springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bæk trapt de bal weg van het doel. Radics speelt de bal door. Novakov rent richting de bal. Novakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sępek is nu in balbezit. Sępek draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Radics controleert de bal met de borst. Radics passt de bal in één keer door. Carretero heeft problemen om de bal te vangen. Carretero geeft een lange en hoge pass. Firică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - VöröSördögök 0:6

59e minuut.
Carretero met de inworp. Klungelig pakt Sępek de bal. Sępek geeft de bal voor. Firică rent richting de bal. Firică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Carretero passt de bal met de wreef. Radics is nu in balbezit. Radics passt de bal zonder na te denken. Daar is Novakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novakov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Franzotti rent richting de bal. Franzotti geeft de bal voor. Meszlényi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Glinka passt de bal in één keer door. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo heeft problemen om de bal te vangen. Obledo geeft een lange en hoge pass. Novakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry geeft de bal voor. Daar is Firică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firică schiet op doel. Dombóvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - VöröSördögök 0:7

71e minuut.
Koukoufikis is nu in balbezit. Koukoufikis passt de bal met de wreef. Obledo is nu in balbezit. Obledo geeft een lange en hoge pass. Novakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Radics onderschept slim de pass. Radics controleert de bal met de borst. Radics met een sublieme pass. Daar is Novakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novakov schiet op doel. Dombóvári bokst de bal weg. Csiki is nu in balbezit. Csiki geeft de bal voor. Moliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Firică de bal. Firică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Novakov kopt de bal weg. Sępek heeft problemen om de bal te vangen. Sępek probeert naar een medespeler te passen. Firică is nu in balbezit. Firică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Novakov rent richting de bal. Novakov passt de bal met de wreef. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo geeft een lange en hoge pass. Novakov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dombóvári trapt de bal weg. Meszlényi rent richting de bal. Meszlényi passt de bal zonder na te denken. Szász bereikt de bal nog maar net als eerste. Szász draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Firică de bal. Firică speelt de bal door. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov is nu in balbezit. Novakov schiet op doel. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Obledo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Meszlényi de bal. Sępek geeft de bal voor. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sępek geeft de bal voor. Daar is Firică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - VöröSördögök 0:8

87e minuut.
Sępek heeft problemen om de bal te vangen. Sępek probeert naar een medespeler te passen. Obledo heeft problemen om de bal te vangen. Obledo geeft een lange en hoge pass. Novakov is nu in balbezit. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - VöröSördögök 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacak FC 72%, VöröSördögök 28%.
Vacak FC - VöröSördögök 0:9