Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Henry és Cicája SC ZsozsoCarp.Team
henrytaktika Tactiek új 442
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.9 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Pálfi geeft de bal voor. Beslać kopt de bal weg. Holmvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz geeft de bal voor. Mélykúti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Egervári rent richting de bal. Egervári passt de bal met de wreef. Flankengott rent richting de bal. Szentmiklósi verovert de bal door een tackle van achteren. Szentmiklósi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back geeft een hoge lob. Bánki verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Holmvik neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Pálfi onderschept slim de pass. Patriak onderschept slim de pass. Patriak passt de bal zonder na te denken. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Mélykúti bokst de bal weg.

36e minuut.
Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani geeft een lange en hoge pass. Holmvik rent richting de bal. Holmvik schiet op doel. Mélykúti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - ZsozsoCarp.Team 0:1

39e minuut.
Patriak heeft problemen om de bal te vangen. Patriak geeft een hoge lob. Daar is Bock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - ZsozsoCarp.Team 0:2

43e minuut.
Patriak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chirilă geeft een lange en hoge pass. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ... Mélykúti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henry és Cicája SC 61%, ZsozsoCarp.Team 39%.
Henry és Cicája SC - ZsozsoCarp.Team 0:2

47e minuut.
Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bock passt de bal met de wreef. Patriak met een sublieme pass. Back rent richting de bal. Back haalt uit met een fantastische trap. Mélykúti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barišić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patriak rent richting de bal. Patriak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Bohman verovert de bal door een tackle van achteren. Bohman geeft een hoge lob. Back rent richting de bal. Back draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - ZsozsoCarp.Team 0:3

60e minuut.
Patriak speelt de bal door. Holmvik rent richting de bal. Holmvik met een sublieme pass. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Holmvik probeert naar een medespeler te passen. Patriak is nu in balbezit. Tarrodi onderschept slim de pass. Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back haalt uit met een fantastische trap. Mélykúti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Holmvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmvik geeft een lange en hoge pass. Bock kopt de bal weg. Barišić geeft een hoge lob. Wańkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mélykúti bokst de bal weg.

89e minuut.
Várhidi passt de bal in één keer door. Beslać rent richting de bal. Szentmiklósi begaat een overtreding. Szentmiklósi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henry és Cicája SC 50%, ZsozsoCarp.Team 50%.
Henry és Cicája SC - ZsozsoCarp.Team 0:3