Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:44
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: BALMAZ ARÉNA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2850
TH Balmaz FC Sákájtó FC
433 Tactiek S7
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
6 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten formidable
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Inworp. Sainz met een snelle inworp. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll geeft een lange en hoge pass. Maiboroda springt en kopt de bal. Skočdolesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kulacsik rent richting de bal. Huszti rent richting de bal. Szakáll onderschept slim de pass. Kulacsik rent richting de bal. Kulacsik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Duchna verovert de bal door een tackle van achteren. Duchna speelt de bal door. Klungelig pakt Sultz de bal. Soresina rent richting de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Suarez trapt de bal weg. Szakáll kopt de bal weg. Pigniczki heeft problemen om de bal te vangen. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:1

9e minuut.
Maiboroda probeert de bal aan de voet te houden. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gioldanis de bal. Gioldanis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sainz kopt de bal weg. Maiboroda is nu in balbezit. Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:2

13e minuut.
Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pigniczki de bal. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Pajuvesi onderschept slim de pass. Szakáll verovert de bal door een tackle van achteren. Szakáll probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rajk heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Sainz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Slampák trapt de bal weg. Soresina kopt de bal weg. Matolcsy heeft problemen om de bal te vangen. Várhidi onderschept slim de pass. Várhidi schiet op doel. Suarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is Maiboroda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiboroda passt de bal met de wreef. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:3

31e minuut.
Huszti geeft de bal voor. Kulacsik kan de bal niet met de borst controleren. Maiboroda speelt de bal door. Pigniczki heeft problemen om de bal te vangen. Pigniczki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki passt de bal met de wreef. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:4

41e minuut.
Pajuvesi onderschept slim de pass. Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Judele probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki heeft problemen om de bal te vangen. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Matolcsy geeft een hoge lob. Maiboroda kopt de bal weg. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Szakáll geeft een lange en hoge pass. Skočdolesa speelt de bal door. Kulacsik kopt de bal weg. Klungelig pakt Maiboroda de bal. Maiboroda schiet op doel. Paal! Skočdolesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Huszti rent richting de bal. Kulacsik onderschept slim de pass. Kulacsik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maiboroda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szakáll met een sublieme pass. Skočdolesa bokst de bal weg. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 83%, Sákájtó FC 17%.
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:5

47e minuut.
Maiboroda probeert de bal aan de voet te houden. Kulacsik met een sublieme pass. Sultz geeft de bal voor. Judele geeft een hoge lob. Maiboroda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:6

50e minuut.
Sainz met een sublieme pass. Kulacsik speelt de bal door. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:7

53e minuut.
Szakáll rent richting de bal. Szakáll passt de bal zonder na te denken. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:8

56e minuut.
Szakáll rent richting de bal. Szakáll passt de bal in één keer door. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:9

60e minuut.
Sainz met de inworp. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll passt de bal zonder na te denken. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Szakáll rent richting de bal. Szakáll passt de bal in één keer door. Maiboroda rent richting de bal. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Soresina rent richting de bal. Matolcsy verovert de bal door een tackle van achteren. Matolcsy passt de bal met de wreef. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda passt de bal zonder na te denken. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:10

67e minuut.
Maiboroda passt de bal in één keer door. Sainz heeft problemen om de bal te vangen. Sainz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pigniczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pigniczki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Skočdolesa trapt de bal weg van het doel. Soresina met een sublieme pass. Várhidi is nu in balbezit. Gioldanis is nu in balbezit. Gioldanis draait met de bal, schiet en ... Suarez bokst de bal weg. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gioldanis geeft de bal voor. Duchna geeft de bal voor. Judele kopt de bal weg. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Judele neemt de hoekschop. Maiboroda springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Pigniczki met een sublieme pass. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pigniczki is nu in balbezit. Kulacsik rent richting de bal. Kulacsik passt de bal met de wreef. Szakáll probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:11

86e minuut.
Rajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajk passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulacsik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sainz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:12

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Gioldanis de bal onder controle te krijgen. Sainz rent richting de bal. Sainz geeft een lange en hoge pass. Judele geeft de bal voor. Maiboroda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 66%, Sákájtó FC 34%.
TH Balmaz FC - Sákájtó FC 0:12