Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bájermünchen NNRAS
451 Tactiek Kutyataktika
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Ronaldo geeft een hoge lob. Scieur kopt de bal weg. Shubitidze heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila rent richting de bal. Soldevila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Scieur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena passt de bal met de wreef. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Patera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pócsik met een snelle inworp. Stancu is nu in balbezit. Stancu met een sublieme pass. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Bertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren is nu in balbezit. Oidermaa rent richting de bal. Verschaeren onderschept slim de pass. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. Luzon bokst de bal weg. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross geeft een lange en hoge pass. Shubitidze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Verschaeren de bal. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
İzalmaz met een sublieme pass. Bertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertocchi met een sublieme pass. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. Luzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Klungelig pakt Mena de bal. İzalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. İzalmaz passt de bal met de wreef. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross rent richting de bal. Bury verovert de bal door een tackle van achteren. Bury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - NNRAS 0:1

45e minuut.
Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur geeft de bal voor. Avlichos kopt de bal weg. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren schiet op doel. Luzon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bájermünchen 55%, NNRAS 45%.
bájermünchen - NNRAS 0:1

47e minuut.
Dumitriu geeft een hoge lob. Bury kopt de bal weg. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - NNRAS 0:2

53e minuut.
Bertocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bertocchi passt de bal met de wreef. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. Luzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - NNRAS 0:3

56e minuut.
Lagerskiöld speelt de bal door. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik probeert naar een medespeler te passen. Soldevila rent richting de bal. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bertocchi is nu in balbezit. Bertocchi passt de bal zonder na te denken. Bury rent richting de bal. Bury geeft de bal voor. Verschaeren rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - NNRAS 0:4

75e minuut.
Oidermaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avlichos neemt de hoekschop. Bury springt en kopt de bal. Luzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Manu rent richting de bal. İzalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. İzalmaz probeert naar een medespeler te passen. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ross met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bury schiet op doel. Luzon bokst de bal weg.

89e minuut.
Manning geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ross de bal. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap. Luzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - NNRAS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bájermünchen 65%, NNRAS 35%.
bájermünchen - NNRAS 0:5