Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK Nyugati Huligánok FC
4--3--3 Tactiek 4
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 48
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 58.2
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Yusifzadə geeft de bal voor. Inworp. Peleritti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boateng heeft problemen om de bal te vangen. Boateng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mihalcea passt de bal met de wreef. Kortina rent richting de bal. Káldi is nu in balbezit. Kortina onderschept slim de pass. Kortina draait met de bal, schiet en ... Oláh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Topos probeert de bal aan de voet te houden. Barros is nu in balbezit. Purgathofer geeft de bal voor. Kortina is nu in balbezit. Kortina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Valencia met de inworp. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea passt de bal in één keer door. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Purgathofer met een sublieme pass. Peleritti is nu in balbezit. Mihalcea speelt de bal door. Kortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kortina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kortina rent richting de bal. Paal! Kortina bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Kortina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:1

17e minuut.
Avdić rent richting de bal. Boateng onderschept slim de pass. Boateng passt de bal met de wreef. Kortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kortina draait met de bal, schiet en ... Oláh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:2

22e minuut.
Miclea kopt de bal weg. Klungelig pakt Gyurta de bal. Kortina is nu in balbezit. Kortina schiet op doel. Káldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Corde geeft de bal voor. Daar is Boateng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boateng speelt de bal door. Kortina is nu in balbezit. Kortina draait met de bal, schiet en ... Paal! Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:3

25e minuut.
Miclea speelt de bal door. Peleritti speelt de bal door. Káldi rent richting de bal. Boateng verovert de bal door een tackle van achteren. Boateng schiet op doel. Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:4

27e minuut.
Boateng passt de bal met de wreef. Káldi rent richting de bal. Kortina verovert de bal door een tackle van achteren. Kortina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:5

30e minuut.
Corde is nu in balbezit. Corde speelt de bal door. Kortina is nu in balbezit. Kortina schiet op doel. Oláh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:6

32e minuut.
Kortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári is nu in balbezit. Kortina begaat een overtreding. Kortina krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mihalcea is nu in balbezit. Boateng rent richting de bal. Boateng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kortina de bal. Kortina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Avdić geeft de bal voor. Purgathofer kopt de bal weg. Miclea is nu in balbezit. Kortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kortina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:7

38e minuut.
Boateng speelt de bal door. Káldi speelt de bal door. Gyurta heeft problemen om de bal te vangen. Kortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kortina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia geeft de bal voor. Káldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kortina onderschept slim de pass. Kortina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Szviták de bal. Kortina rent richting de bal. Kortina draait met de bal, schiet en ... Oláh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 85%, Nyugati Huligánok FC 15%.
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:8

49e minuut.
Miclea kopt de bal weg. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Boateng heeft problemen om de bal te vangen. Boateng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Boateng is nu in balbezit. Boateng passt de bal met de wreef. Kortina rent richting de bal. Kortina schiet op doel. Oláh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:9

57e minuut.
Szviták speelt de bal door. Miclea rent richting de bal. Met opzet legt Kaj zijn tegenspeler op de grond. Kaj krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mihalcea speelt de bal door. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boateng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihalcea neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Peleritti is nu in balbezit. Valencia speelt de bal door. Boateng is nu in balbezit. Boateng geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:10

73e minuut.
Kortina verovert de bal door een tackle van achteren. Kortina probeert naar een medespeler te passen. Boateng rent richting de bal. Boateng draait met de bal, schiet en ... Oláh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:11

78e minuut.
Mihalcea passt de bal zonder na te denken. Boateng rent richting de bal. Yusifzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boateng raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihalcea neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Purgathofer met een sublieme pass. Peleritti is nu in balbezit. Peleritti passt de bal met de wreef. Boateng rent richting de bal. Boateng schiet op doel. Oláh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kortina is nu in balbezit. Kortina speelt de bal door. Boateng heeft problemen om de bal te vangen. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mihalcea is nu in balbezit. Kortina is nu in balbezit. Kortina passt de bal in één keer door. Boateng is nu in balbezit. Boateng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Purgathofer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miclea de bal. Miclea speelt de bal door. Kortina rent richting de bal. Kortina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Miclea kopt de bal weg. Daar is Kortina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurta is nu in balbezit. Kortina onderschept slim de pass. Kortina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 78%, Nyugati Huligánok FC 22%.
Sajószöged KTK - Nyugati Huligánok FC 0:11