Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasfiókák FC Lábatlani papírtigrisek
532 Tactiek Nőinemiszerv
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Fein passt de bal in één keer door. Bosschart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschart passt de bal zonder na te denken. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - Lábatlani papírtigrisek 0:1

6e minuut.
Płatosz passt de bal met de wreef. Bosschart met een sublieme pass. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - Lábatlani papírtigrisek 0:2

9e minuut.
Dupovac rent richting de bal. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac rent richting de bal. Dupovac passt de bal in één keer door. Rossini probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rossini met een sublieme pass. Dupovac is nu in balbezit. Matys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dupovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Łakomiec legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - Lábatlani papírtigrisek 0:3

22e minuut.
Fein passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łakomiec de bal. Łakomiec passt de bal zonder na te denken. Fein is nu in balbezit. Fein geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Persakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez García rent richting de bal. Nadoveza is nu in balbezit. Pérez García verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fein bereikt de bal nog maar net als eerste. Fein geeft een hoge lob. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasfiókák FC 58%, Lábatlani papírtigrisek 42%.
Sasfiókák FC - Lábatlani papírtigrisek 0:3

46e minuut.
Hargitai komt het veld opgelopen. Rypkamito komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dupovac rent richting de bal. Dupovac passt de bal zonder na te denken. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - Lábatlani papírtigrisek 0:4

67e minuut.
Klungelig pakt Bosschart de bal. Pecoraro rent richting de bal. Pecoraro passt de bal in één keer door. Pérez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bătrânu met een sublieme pass. Rossini kopt de bal weg. Daar is Matys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupovac rent richting de bal. Dupovac schiet op doel. Romero Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Nario met een sublieme pass. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz passt de bal met de wreef. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasfiókák FC 48%, Lábatlani papírtigrisek 52%.
Sasfiókák FC - Lábatlani papírtigrisek 0:4