Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szakasz FC ufhcsTC
5-3-2 ROX2 Tactiek UU4312
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 57.2
zwak Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Tytek onderschept slim de pass. Tytek probeert naar een medespeler te passen. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder geeft een hoge lob. Tytek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Czeczeli onderschept slim de pass. Fleischhacker rent richting de bal. Fleischhacker geeft een hoge lob. Tytek probeert de bal met de borst te controleren. Tytek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Inworp. Tyler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Báder probeert de bal met de borst te controleren. Báder geeft de bal voor. Tytek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - ufhcsTC 0:1

9e minuut.
Fóris passt de bal met de wreef. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi passt de bal in één keer door. Tytek rent richting de bal. Tytek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tyler onderschept slim de pass. Tyler speelt de bal door. Báder probeert naar een medespeler te passen. Tytek is nu in balbezit. Tytek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Şamilov trapt de bal weg. Avallone kopt de bal weg. Lukácsi kan de bal niet met de borst controleren. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. Solner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder probeert naar een medespeler te passen. Tytek is nu in balbezit. Tytek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - ufhcsTC 0:2

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Báder met de inworp. Tyler is nu in balbezit. Tyler geeft een lange en hoge pass. Tytek krijgt zijn hoofd ertegen. Solner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 68%, ufhcsTC 32%.
Szakasz FC - ufhcsTC 0:2

49e minuut.
Tovačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Avallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Avallone speelt de bal door. Báder is nu in balbezit. Báder geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Solner speelt de bal door. Tyler kopt de bal weg. Báder is nu in balbezit. Báder geeft een lange en hoge pass. Tytek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

58e minuut.
Tyler speelt de bal door. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder geeft de bal voor. Tytek springt en kopt de bal. Solner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - ufhcsTC 0:3

61e minuut.
Zsíros geeft een hoge lob. Tyler is nu in balbezit. Tyler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tytek de bal. Tytek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Báder kopt de bal weg. Csúri kan de bal niet met de borst controleren. Tytek is nu in balbezit. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Solner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - ufhcsTC 0:4

85e minuut.
Zsíros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avallone is nu in balbezit. Avallone geeft een lange en hoge pass. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. Solner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Tyler passt de bal met de wreef. Báder rent richting de bal. Báder met een sublieme pass. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. Solner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 73%, ufhcsTC 27%.
Szakasz FC - ufhcsTC 0:4